Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: i-TECH4u – Σεπτέμβριος 2012

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και είναι αφιερωμένο στη νέα σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Δες ποια είναι τα προϊόντα που θα βοηθήσουν ώστε η επιστροφή στην καθημερινότητα να γίνει λιγότερο «οδυνηρή» και διάβασε τι πρέπει να προσέξεις αν ακολουθήσεις τον δρόμο της ιδιωτικής εκπαίδευσης μετά το Λύκειο.


Παράλληλα, η συντακτική ομάδα του i-TECH4u συγκέντρωσε τα σημαντικότερα προϊόντα<…>


που παρουσιάστηκαν στην έκθεση IFA σε ένα αφιέρωμα και ρίχνει μια πρώτη ματιά στη νέα γενιά εκτυπωτών Deskejet Ink Advantage της HP για τις πιο οικονομικές εκτυπώσεις από ποτέ. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να απουσιάζουν οι παρουσιάσεις των σημαντικών video games του μήνα, ενώ η Θωμαή Απέργη μας μιλάει για τη σχέση της με την τεχνολογία –και για μουσική.


Δύο νέοι διαγωνισμοί σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις δέκα σούπερ σετ προϊόντων Tipp-Ex και μια IP κάμερα ασφαλείας για το σπίτι ή το γραφείο σου, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ για τη συμμετοχή σου.


Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Αναλυτικά τα σημεία διανομής και καθημερινή ενημέρωση στο www.itech4u.gr.





Το είδαμε: εδώ

Share
Loading