Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Τρίτος γάμος για την Άννι Λένοξ

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF





Η Λένοξ είχε παντρευτεί το 1984 με τον Γερμανό Ράντα Ράμαν



Αν και είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί –αφού και οι δύο γάμοι της κατέληξαν σε συναισθηματικό φιάσκο- τελικά η τραγουδίστρια Άννι Λένοξ, παντρεύτηκε για τρίτη φορά το Σάββατο στο Λονδίνο.



Η 57χρονη τραγουδίστρια των Eurythmics παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της , Αμερικανό γυναικολόγο Μιτς Μπέσερ.






Η ρομαντική τελετή έγινε σε κλειστό κύκλο, παρουσία λίγων φίλων και μελών της οικογένειάς της, πάνω σε ένα πλοιάριο στον Τάμεση. Παράνυμφες ήταν οι δύο κόρες της τραγουδίστριας από τον δεύτερο γάμο της ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κόλιν Φερθ καθώς και η ηθοποιός Ρούμπι Γουόξ.






Μάλιστα, την επομένη του γάμου , η διάσημη και ανατρεπτική τραγουδίστρια μοιράστηκε την ευτυχία της αναρτώντας στο twitter μια εικόνα από την νυφική της ανθοδέσμη με ροζ και λευκά λουλούδια και τις λέξεις: «λουλούδια Γάμου:15, Σεπτεμβρίου 2012».



Η Λένοξ είχε παντρευτεί το 1984 με τον Γερμανό Ράντα Ράμαν, τον οποίο εγκατέλειψε ένα χρόνο αργότερα. Στη συνέχεια απέκτησε δύο κόρες μς τον δεύτερο σύζυγό της, τον Ισραηλινό κινηματογραφικό παραγωγό Ούρι Φρούχτμαν. Το ζεύγος χώρισε το 2000, μετά 12 χρόνια έγγαμου βίου.



real.gr








Το είδαμε: εδώ

Share
Loading