Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ουγγαρέζος: Το 'ριξε στη δίαιτα

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF





Η Παρασκευή είναι η αγαπημένη της παρέας



Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λίγο πριν επιστρέψει στο πλατό του «Πρωινού mou» το έχει ρίξει στην υγιεινή διατροφή προκειμένου να είναι σε φόρμα, αφού και φέτος θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.



Ο παρουσιαστής με τη βοήθεια του διαιτολόγου Γιώργου Μουλίνου, ο οποίος έχει βοηθήσει πολλά διάσημα ονόματα της εγχώριας showbiz να αδυνατίσουν, ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής, το οποίο και μας αποκαλύπτει.



«Οσον αφορά τη διατροφή μου, φροντίζω να κάνω τουλάχιστον πέντε γεύματα την ημέρα, τα οποία είναι μικρά αλλά υγιεινά. Η διατροφή μου στηρίζεται κυρίως σε ψητά και σαλάτες και καθόλου λιπαρά. Προσπαθώ να την τηρώ, αλλά δεν το καταφέρνω πάντα».



Οταν δεν έχει τη δυνατότητα, λόγω υποχρεώσεων, και πρέπει κάτι να φάει, θα φάει και από τα «απαγορευμένα», αλλά σε μικρή ποσότητα. Οπως λέει, «γενικά προσέχω τι τρώω τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά».



Φυσικά, έχει κόψει τα αναψυκτικά, πράγμα που ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτόν, αφού δεν πίνει αλκοόλ και σε κάθε έξοδό του το αναψυκτικό ήταν το ποτό του. Οσον αφορά το ψωμί και τα γλυκά, δεν τον πειράζει ιδιαίτερα που έχουν αποκλειστεί από τη διατροφή του, καθώς ποτέ δεν τα προτιμούσε. Μέχρι τώρα έχει χάσει πέντε κιλά.



Η διατροφή συνδυάζεται και με γυμναστική. Ο παρουσιαστής γυμνάζεται 3-4 φορές την εβδομάδα σε γυμναστήριο, ενώ ο κολλητός του φίλος Γιάννης Ζάχαρης, που είναι και προπονητής στίβου, τον αναλαμβάνει τις υπόλοιπες ημέρες που λόγω υποχρεώσεων δεν μπορεί να πάει γυμναστήριο. Γενικά, με τον αθλητισμό ασχολούνται όλοι οι φίλοι του.



Απ’ όλες της ημέρες της εβδομάδας η Παρασκευή είναι η αγαπημένη της παρέας, αφού έχει το ελεύθερο να φάει ό,τι θελήσει και μετά παγωτό.



ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ








Το είδαμε: εδώ

Share
Loading