Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Μυστικός "χορός" Λάτσιου - Ζέτας!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF





«Dancing with the stars»



Κάτω από άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε το τετ-α-τετ του Γιάννη Λάτσιου με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 και η ηθοποιός ήθελαν να συναντηθούν χωρίς να το μάθει κανείς, για να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους και να μπορέσουν τελικά να… χορέψουν παρέα.



Βρέθηκαν από κοντά πριν από μήνες, ενώ στην τελευταία επαγγελματική τηλεφωνική τους επικοινωνία υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια, παρ’ ότι οι δυο τους έχουν συνεργαστεί και διατηρούν φιλικές σχέσεις. Αλλωστε, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 έχει συνεργαστεί με την ηθοποιό και μπροστά από τις κάμερες, όταν εκείνη παρουσίαζε το «Dancing with the stars» και εκείνος ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής.



Οι ατάκες και τα πειράγματα που έκαναν ο ένας στον άλλο σχολιάζονταν μάλιστα πάρα πολύ. Ωστόσο, υπήρξαν σύννεφα στη σχέση τους. Ολα ξεκίνησαν στην προετοιμασία του τρίτου κύκλου του «Dancing with the stars», οπότε το στέλεχος του ΑΝΤ1 είχε αναλάβει τις επαφές και τις συνεννοήσεις με την ηθοποιό. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο ανάγκασαν το κανάλι να περιορίσει το κόστος του talent show και το «ψαλίδι» το είχε υποστεί και η παρουσιάστριά του.



Τη μέρα μάλιστα που η Ζέτα ήταν να επικοινωνήσει μαζί του και να δώσει την οριστική της απάντηση, της τηλεφώνησε ο Λάτσιος για να την ενημερώσει ότι λόγω των οικονομικών συνθηκών το «Dancing» μπαίνει στον πάγο. Η ηθοποιός ήταν δυσαρεστημένη, καθώς είχε απορρίψει άλλες επαγγελματικές προτάσεις, αρκετές μάλιστα θεατρικές, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της στο talent show.



Το επόμενο χρονικό διάστημα υπήρξαν ελάχιστες τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του Γιάννη Λάτσιου και της Ζέτας Μακρυπούλια, καθώς και οι δύο ήταν... παγωμένοι από τις εξελίξεις και απέφευγαν… ευγενικά τα πο ολλά-πολλά για να μην αναφέρονται στο συγκεκριμένο θέμα.



Μέχρι που στο κανάλι του Αμαρουσίου υπήρξε μία ευχάριστη εξέλιξη: ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγάλει στον αέρα το talent show στις αρχές Νοεμβρίου, θεωρώντας -πολύ σωστά- ότι χωρίς αυτό θα έχουν μεγάλο πρόβλημα στο prime time. Ετσι, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς για να τα καταφέρουν και μέσα στις προτεραιότητές τους είναι να σιγουρευτούν ότι θα έχουν πάλι ως παρουσιάστρια τη λαμπερή ηθοποιό. Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 επικοινώνησε με τη Ζέτα και της είπε ότι θέλει να βρεθούν και να συζητήσουν για το «Dancing with the stars».



Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, την προηγούμενη Τετάρτη η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε -μετά από πολύ καιρό- στα γραφεία του ΑΝΤ1. Το ραντεβού μάλιστα πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ, ώστε να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα μάτια στις εγκαταστάσεις του σταθμού και να μη μαθευτεί ότι βρέθηκαν μαζί και τα είπαν. Στη μυστική συνάντηση ο Γιάννης Λάτσιος και η Ζέτα Μακρυπούλια τα είπαν όλα.



Ο μεν διευθυντής προγράμματος εξήγησε ακόμα μία φορά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ενώ η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε τους φόβους της, μην τυχόν συμβεί πάλι κάποια δυσάρεστη εξέλιξη. Αναφέρθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, και στο ακόμα μεγαλύτερο… ψαλίδισμα που θα πραγματοποιηθεί σε όλο το κοστολόγιο του «Dancing with the stars» για να καταφέρουν να το βγάλουν στον αέρα, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Μείωση θα υποστεί εκ νέου και η αμοιβή της παρουσιάστριας.



Ομως, όπως φαίνεται υπάρχει, η κατανόηση και η κατάλληλη διάθεση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι επόμενες επαφές θα είναι τηλεφωνικές κυρίως και αν όλα πάνε καλά, τότε το «βαρύ πυροβολικό» του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1 θα κάνει πρεμιέρα με τη Ζέτα Μακρυπούλια ως παρουσιάστριά του.



ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ








Το είδαμε: εδώ

Share
Loading