Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ο Κώστας Σόμμερ χρησιμοποιεί... το χρωμοσαμπoυάν της καλής του

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF







Και τι ταιριαστό ζευγάρι που είναι...



Μιας και η δόλια η Showbitch παραμένω στη ζεστή Αθήνα και μετράω μία, μία τις μέρες για την ευλογημένη την άδεια, είπα να πνίξω τον πόνο μου χαζεύοντας τους celebrities που ήδη απολαμβάνουν τη θάλασσα και τον ήλιο.



Κι εκεί που ξεφύλλιζα τα περιοδικά και ψιλοπρασίνιζα από τη ζήλεια, βλέπουν τα υπέροχα μπιρμπιλωτά μου μάτια τον Κώστα Σόμμερ με τη νέα του αγαπημένη να απολαμβάνουν τα μπανάκια τους στη Βούλα.



Και τι ταιριαστό ζευγάρι που είναι. Τα παιδιά έχουν πολλά κοινά. Πρώτα και κύρια το χρώμα στα μαλλιά!!!! Αυτό το… κομοδινί, το ξεφτισμένο όμως από τον ήλιο.



Φαίνεται ο Κώστας δανείστηκε το χρωμοσαμπουάν της καλής του και όπως ήταν αναμενόμενο με τέτοιο ήλιο και όλη μέρα στη θάλασσα, αυτό ξεθώριασε κι έγινε ένα…. «όνειρο»!!!! Βρε Κώστα, βρε Κώστα, εσύ αρρενωπός και βαρύς πώς ανέχεσαι να κυκλοφορείς μ’ αυτό το μαλλί;



Άλλη φορά να μην εμπιστευτείς ξανά σ’ αυτά τα θέματα την καλή σου. Πήγαινε τώρα στο πρώτο κομμωτήριο που θα βρεις και γύρισέ το καλέ στο φυσικό σου, γιατί αν σε ξαναδώ έτσι δε θα τα’ αντέξω!!!!















Πηγή










Το είδαμε: εδώ

Share
Loading