Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Όλγα Πολίτη: Η ηθοποιός που... σκανδαλίζει τους άνδρες!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

politi0[1]

Από τα 13 της χρόνια η Όλγα άρχιζε να φλερτάρει με την υποκριτική αφού σε θεατρικές παραστάσεις στο σχολείο της είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ γοήτευε τους συμμαθητές της και τους καθηγητές της. Εσείς, τι λέτε βλέποντας τις σέξι φωτογραφίες της;

Στην συνέχεια αφού αρίστευσε σπούδασε διοίκηση και οικονομία τουρισμού αλλά και σε δραματική σχολή για δύο χρόνια.

Ξέρει πώς να "φλερτάρει" με το γυαλί και όνειρό της είναι να πρωταγωνιστήσει σε μια θεατρική παράσταση. Τα κατατόπια της τηλεόρασης τα γνωρίζει μια χαρά μιας και έχει συμμετάσχει σε πολλά σίριαλ που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. "Γόβα Στιλέτο", "Αν μ' αγαπάς", "Ζωή Ξανά", "Λόλα", "Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα", "Αληθινοί έρωτες", είναι πολύ σημαντικά βήματα που έχει κάνει στην ιδιωτική τηλεόραση και στο πλάι ηθοποιών όπως ο Νίκος Σεργιανόπουλος, η Άννα Ανδριανού, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και πολλοί άλλοι.

Είναι εγωίστρια, αγαπά την τέχνη και στα 24 της χρόνια σήμερα θέλει να έχει ανεξαρτησία σε όποια κίνησή της. Η ομορφιά που διαθέτει την βοήθησε να ασχοληθεί και με το μόντελινγκ λαμβάνοντας μέρος σε επιδείξεις και κάνοντας φωτογραφήσεις σε ανδρικά περιοδικά. Παρουσίασε φιλανθρωπικές βραδιές και μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά. Και η προσωπική της ζωή όμως μας αναστάτωσε στο παρελθόν και μας αιφνιδίασε μιας και για ένα καλοκαίρι γραφόταν ότι ήταν το κορίτσι του Γιάννη Λάτσιου.

Τελικά όμως ήταν μια φημολογία μιας και οι δυο τους διατηρούν ακόμη και σήμερα πολύ καλή φιλική σχέση. Στην συνέχεια ήρθε η σχέση με τον Κώστα Σόμμερ και τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο. Δύο όμορφοι ηθοποιοί που γράφτηκε ότι είχαν σύντομη σχέση μαζί της. Την αλήθεια δε την μάθαμε ποτέ όμως.

Η Όλγα είναι σέξι, μένει στα νότια προάστια και είναι Ζυγός με ωροσκόπο Σκορπιό. Θέλει να ερωτευτεί και θεωρείται ένα από τα αγαπημένα παιδιά του ΑΝΤ1. Με αργά και σταθερά βήματα χωρίς μαξιλαράκια ασφαλείας δίπλα της προχωρά και μαθαίνει ακόμη και από τα λάθη που έχει κάνει.

Share
Loading