Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Kυκλοφορώ με γυαλιά και σκούφο γιατί ντρέπομαι

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Η εικόνα του κόσμου να τον περικυκλώνει στο δρόμο για να του μιλήσει του ήταν ήδη γνωστή από τη "Λούφα και παραλλαγή". Φέτος με τη διαφήμιση της WIND επαναλαμβάνεται.
"Δεν είμαι ο άνθρωπος που κοιτάω στον εαυτό μου και λέω πόσο μεγάλος είμαι".
Ο Τάκης Σπυριδάκης, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας που λέει τη δημοφιλή ατάκα "Αγαπούλα, πούλα" στη ....
διαφήμιση της WIND, περπατάει στο δρόμο και προσπαθεί να κρυφτεί.
"Κυκλοφορώ με γυαλιά και σκούφο γιατί ντρέπομαι", λέει χαρακτηριστικά στον"ΤτΚ"
http://trialx.com/curetalk/wp-content/blogs.dir/7/files/2011/04/gcelebrities/Takis_Spiridakis-3.jpgΩστόσο, ο ίδιος δεν μπορεί να τη συνηθίσει.
"Δεν μπορώ να βγω να πιω ένα καφέ με την ησυχία μου. Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει", αναφέρει.
Το συγκεκριμένο σποτ που έχει αγκαλιαστεί από τους Έλληνες προέκυψε εντελώς τυχαία για τον Τάκη Σπυριδάκη.
"Ξεκίνησε για διαφήμιση ραδιοφώνου και τελικά γυρίστηκε για την τηλεόραση. Κανείς μας όμως δεν περίμενε να κάνει τέτοια επιτυχία. Αιφνιδιαστήκαμε".
Παρόλο που ο κύριος λόγος για να πρωταγωνιστήσει στη γνωστή διαφήμιση ήταν τα χρήματα, κατάφερε να ταυτιστεί με τον ήρωα που υποδύεται.
Όπως λέει στον "ΤτΚ": "Έχω αγαπήσει αυτό το σποτ γιατί έχει πολύ καλό σενάριο.
Η αλήθεια όμως είναι πως κανένας ηθοποιός δεν θέλει να είναι μέρος τηλεοπτικών διαφημίσεων. Θέλει να κάνει καριέρα από άλλες δουλειές. Αλλά δεν μπορώ να το παίξω και ήρωας.
Η εποχή είναι τρομερά δύσκολη και τα λεφτά που προσφέρουν οι διαφημίσεις είναι πολλά. Χρειαζόμουν αυτά τα χρήματα για να μπορέσω να τελειώσω μια ταινία δική μου που ετοιμάζω"

Ο ίδιος θεωρεί πως είναι σημαντικό σε μια διαφήμιση να υπάρχει γνωστό πρόσωπο.
Οι τηλεθεατές την αγκαλιάζουν περισσότερο και αποτυπώνεται καλύτερα στη μνήμη τους.
"Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος τον ήρωα. Το μισό ρόλο τον παίζει ο ηθοποιός και τον άλλο μισό το κοινό", λέει ο κ.Σπυριδάκης.

http://www.e-typos.com/content/AGAPOULA.jpg

Είναι η πρώτη φορά που πρωταγωνιστεί κατ αυτόν τον τρόπο σε διαφήμιση, καθώς μέχρι πρότινος είχε δώσει μόνο τη φωνή του για διαφημιστικά.

http://www.i-diadromi.com/

Κατά τα άλλα, μετρά πολλές κινηματογραφικές δουλειές, πολλές από αυτές πολύ σημαντικές όπως η "Γλυκιά Συμμορία" του Νίκου Νικολαΐδη, για την οποία απέσπασε το ειδικό βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1983.
Στο βιογραφικό του έχει πολλές καλές συνεργασίες, ενώ διατηρούσε φιλία με ιδιαίτερους ανθρώπους, όπως η Κατερίνα Γώγου και ο Παύλος Σιδηρόπουλος.

i-diadromi

Share
Loading