Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Θέλετε να γίνετε το αφεντικό της σχέσης;

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Άβυσος η ψυχή της γυναίκας! Είναι αλήθεια όταν λένε οι άντρες.... ότι δεν μπορούν να μας καταλάβουν.

Τι θα λέγατε όμως να γίνετε εσείς ο αρχηγός της σχέσης, χωρίς να πάρουν είδηση, για άλλη μία φορά, οι άνδρες;

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε το πώς, το Mylady είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Γιατί, αν κατά καιρούς, έχετε πληγωθεί από επίδοξους εραστές, ήρθε η ώρα να μάθετε να φυλάτε καλά την πονεμένη καρδιά σας, και να μπορείτε να παίρνετε πάντα αυτό που θέλετε.
Το πρώτο χαρακτηριστικό ενός καλού αρχηγού, είναι να ξέρει να γίνεται γλυκός όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Αποκτήστε το ναζιάρικο ύφος της γυναίκας που θέλει να γίνει το δικό της, ακόμη και όταν οι πιθανότητες υπέρ της είναι λίγες.
Φροντίστε να του δώσετε ένα υποκοριστικό του τύπου «ζουζούνι» ή «γλυκούλι» μου. Στο άκουσμα του, και κάθε φορά που επιδιώκετε κάτι, πιστέψτε με, θα λιώνει και δεν χει τη δύναμη διόλου να σας το αρνηθεί.
Φροντίστε να εμπεδώσει καλά την εύνοια που του έχετε. Όσο να ναι, ο σύντροφος σας είναι αυτός με τον οποίο, έχετε αποφασίσει να ζήσετε μαζί του. Για αυτό και η εύνοια σας πρέπει να αποδεικνύεται με έργα και με  πράξεις. Πολλοί άνδρες, πιστεύουν πως πάνω από όλα βάζετε τις φίλες και την οικογένεια σας.
Ήρθε καιρός να του δείξετε πως δεν είναι έτσι, ακόμη και αν χρειασθεί να ακυρώσετε σχέδια που έχετε κάνει με τις φίλες σας. Αν για παράδειγμα, χρειασθεί να παραστείτε μαζί του σε επαγγελματικό γεύμα, φροντίστε να πάρετε τηλέφωνο τις φίλες σας, και να το αναβάλετε για χάριν του "ζουζουνιού" σας. Γνωρίζοντας πως τον νοιάζεστε..όπως η...μαμά του...είναι διατειθειμένος να μη σας χαλάσει χατήρι ποτέ.!
Όταν πρόκειται για προβλήματα της σχέση σας, φροντίστε αυτά να μείνουν σπίτι σας. Συζητήστε μαζί του  σοβαρά προβλήματα που μπορεί να έχετε στο κρεβάτι σας, και κρατήστε το στόμα σας κλειστό, κυρίως μπροστά στις φίλες σας. Η ζωή έχει δείξει, πως όταν ο άντρας αντιληφθεί ότι τα σεξουαλικά σας έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης με τις κολλητές σας, μπορεί να γίνει θεριό ανήμερο.
Όταν είστε σε ραντεβού μαζί του ή παρέα με τους κοινούς σας φίλους,  φροντίστε να υπάρξουν φορές που θα πληρώσετε και εσείς, και μην τον αφήνετε να βάζει πάντα το χέρι στην τσέπη. Οι γενναιόδωροι άνδρες θα σας το ανταμείψουν αλλιώς, είτε κάνοντας σας μικρά και συμβολικά δωράκια, είτε κλείνοντας την καλύτερη σουίτα της πόλης για ένα σαββατοκύριακο μαζί σας. Και το καλό είναι ότι θα τα έχετε, χωρίς καν να τα ζητήσετε!

Πηγή

Share
Loading