Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Google + Περισσότερες πληροφορίες

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Περίπου 15 ώρες μετά την ανακοίνωση του νέου Social Network από την Google , καταφθάνουν τα πρώτα screenshots και η μέθοδος λειτουργίας και θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε μερικά.
Καταρχήν από ότι φαίνεται δεν χρειάζεται να είστε συνέχεια μέσα στην σελίδα του plus.google.com αλλά θα λειτουργεί σε οποιαδήποτε σελίδα της google που έχει την μπάρα με τις συντομεύσεις για τις υπηρεσίες της.Δείτε πιο κάτω την εικόνα για να δείτε τι εννοούμε.
Το Interface του μοιάζει αρκετά με του Facebook καθώς και αυτό έχει σχεδιασμό τριών στηλών , δεξιά να έχει πληροφορίες για σένα , στη μέση τον "τοίχο" και αριστερά πράγματα σχετικά με φίλους.
Όπως σας είχαμε πει υπάρχουν και οι Κύκλοι όπου μπορείς με ένα απλό drag n drop να διαχωρίσεις τους "φίλους" σου σε κατηγορίες ώστε να μπορείς πιο εύκολα να διαχωρίσεις τις πληροφορίες που θες να φαίνονται σε κάθε Κύκλο.
Φυσικά μην ξεχνάμε και το Hangouts κάτι που το Facebook δεν έχει υλοποιήση και πιστεύω πως θα είναι το πιο ωραίο χαρακτηριστικό, δωρεάν video και audio chat με την παρέα σου χωρίς περιορισμούς.
Εκτός ότι προσφέρει αυτό το πολύ ωραίο χαρακτηριστικό , δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προβάλουν στους άλλους βίντεο απο το youtube που βλέπουν εκείνη τη στιγμή ώστε όλοι μαζί να συζητάνε ή να γελάνε με το βίντεο.
Φυσικά μην ξεχνάμε πως ήδη το Google Plus (+) έχει και Mobile apps για το iOS και το Android.

Share
Loading