Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Χείλη για φίλημα!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

64836[1]Τα φλογερά χείλη επιστρέφουν στη μόδα και το κραγιόν είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ μακιγιάζ. Ροζ, κοραλλί ή κατακόκκινο, λαμπερό ή ματ αναδεικνύει το πρόσωπο και προσθέτει θηλυκότητα.
Εκλεπτυσμένα ματ
Αν έχετε πλούσια, γεμάτα χείλη, προτιμήστε κάποιο ματ κραγιόν. Σε αντίθετη περίπτωση αποφύγετέ τα, γιατί δείχνουν το στόμα πιο λεπτό.

How to
: Τα ματ κραγιόν δεν έχουν διαφάνεια, γι' αυτό και μια στρώση αρκεί για να καλυφθούν τα χείλη. Αν τα χείλη σας ξεραίνονται και σκάνε εύκολα, ενυδατώστε τα πρώτα με ένα lip balm, περιμένετε 5΄, αφαιρέστε το περιττό προϊόν και προχωρήστε στην εφαρμογή του κραγιόν.
Must χρώματα: Σκούρο ροζ για φυσικό αποτέλεσμα, έντονο κόκκινο και φούξια για εντυπωσιακή εμφάνιση.
Ζωηρά σατινέ
Οι σατινέ υφές ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Τα κρεμώδη κραγιόν με σατινέ τελείωμα είναι τα πλέον περιζήτητα, αφού δίνουν χρώμα, ενυδατώνουν και προσθέτουν όγκο στα χείλη.

How to
: Για τέλειο αποτέλεσμα, απλώστε το κρεμώδες κραγιόν με το ειδικό πινελάκι. Αν, όμως, πιστεύετε ότι δεν θα τα καταφέρετε, κάντε πρώτα το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μολύβι, το οποίο θα πρέπει να είναι στη φυσική τους απόχρωση και να μην ξεχωρίζει από το κραγιόν.
Must χρώματα: Πρωταγωνιστές της σεζόν αναδεικνύονται οι pop αποχρώσεις σε ροζ, πορτοκαλί και λαμπερό κόκκινο.
Λαμπερά & ιριδίζοντα
Προτιμήστε τα αν έχετε λεπτά χείλη, γιατί η λάμψη προσθέτει όγκο. Ειδικά τα ιριδίζοντα κραγιόν αντικατοπτρίζουν με τέτοιο τρόπο το φως, ώστε τα χείλη φαίνονται πιο ζουμερά.
How to: Απλώστε το κραγιόν σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και με το δάχτυλο προσθέστε λίγο περισσότερο χρώμα στο κέντρο για πιο έντονο αποτέλεσμα.
Must χρώματα: Δοκιμάστε τα κραγιόν με λάμψη και ιριδισμούς στις αποχρώσεις του βατόμουρου και του κόκκινου σταφυλιού, ενώ για το πρωί επιλέξτε ένα ανοιχτό ροζ.


Πηγή: Madame Figaro

Share
Loading