Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Το ακριβότερο ενυδρείο του κόσμου

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Τα ψάρια θεωρείται ότι είναι το τέλειο κατοικίδιο ζώο από πολλούς. Είναι το λιγότερο απαιτητικό κατοικίδιο οπότε γι’ αυτό και του αξίζει να έχει ένα πολύ ωραίο βιότοπο. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Aqua-vista UK του Λονδίνου έχει ζητήσει από τον Stuart Hughes να κατασκευάσει το πιο σπάνιο, το πιο πολυτελή και το πιο ακριβό ενυδρείο.

Το συγκεκριμένο που θα δούμε  κοστολογείται σε 3 εκατομμύρια λίρες ($ 4.8 εκατ.). Το Aqua-vista Dinosaur Gold αποτελείται  από τις 68 κιλά χρυσό 24ct (καράτια). Ένα μέρος του παρελθόντος έχει ενσωματωθεί σ’ αυτό το μοναδικό κομμάτι με οστό δεινοσαύρων T-REX. Τα ψάρια που θα κατοικούν σε αυτό το ενυδρείο είναι πραγματικά τυχερά. Η έξυπνη κατασκευή του αποσκοπεί στην εξοικονόμηση χώρου. Το ενυδρείο Aqua-vista έχει χαμηλή συντήρηση, εύκολη εγκατάσταση, υψηλής τεχνολογίας σύστημα και ένα φιλικό προς το περιββάλον. Μόνο τρία από αυτά τα  ενυδρεία θα κατασκευαστούν έτσι ώστε να διατηρήσουν την μοναδικότητά τους.

• Δεν χρειάζεται καθημερινή φροντίδα καθώς έχει ενσωματωμένο αυτόματο τροφοδότη για το φαγητό. Έτσι η φροντίδα για τα ψάρια σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Απλά ξαναγεμίσετε τον τροφοδότη περιοδικά και χαραρώστε.
• Εύκολη ρύθμιση και εγκατάσταση.
• Πλήρης προηγμένο σύστημα ενυδρείου - το Aqua-vista είναι προ-συναρμολογημένο με διπλό σύστημα φίλτρου, θερμάστρα, αντλία αέρα, φωτισμός, CΟ2 γεννήτρια, καθώς και αυτόματο τροφοδότη που ελέγχεται από ένα εύκολα μέσω οθόνης αφής που απλοποιεί όλες τις λειτουργίες . Τα απαραίτητα αξεσουάρ για την φροντίδα του ενυδρείου περιλαμβάνονται χωρίς επιβάρυνση.
• Δημιουργήστε έναν υποβρύχιο κήπο. Κάθε μονάδα έρχεται με τη γεννήτρια διοξειδίου του άνθρακα που επιτρέπει στα ζωντανά φυτά να φωτοσυνθέσουν και να ευδοκιμήσουν.

• Σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο. Το Aqua-vista μπορεί να φωτίσει κάθε τοίχο να δημιουργήσει ένα όμορφο περιβάλλον.
• Διαφορετικά μεγέθη και χρώματα είναι διαθέσιμα.

xsefoto.blogspot.com

Share
Loading