Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Λάτσιο και Βιγιαρεάλ φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση Σισέ

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Κοντά στη μεταγραφή ο Σισέ...

Το ενδιαφέρον της Λάτσιο για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ επαναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα. Οπως αναφέρει η ιταλική έκδοση της ιστοσελίδα «Goal», ο επιθετικός των Πρασίνων αποτελεί την εναλλακτική λύση για τον αθλητικό διευθυντή των Λατσιάλι, Ιγκλι Τάρε, αν δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Μάξι Λόπες από την Κατάνια.
Οι Ρωμαίοι ψάχνουν έναν επιθετικό περιοχής για την επόμενη σεζόν και ο Αργεντινός πληροί τις προϋποθέσεις, αλλά τα 10 εκατομμύρια που ζητά η Κατάνια αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα. Αντίθετα, ο αρχηγός του «τριφυλλιού», ο οποίος έχει 53 γκολ σε 86 ματς, υπολογίζεται ότι θα κοστίσει γύρω στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Τρίτος στον κατάλογο της Λάτσιο είναι ο Χερμάν Ντενίς.
Ωστόσο οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως η απόκτηση του Σισέ δεν θα είναι εύκολη. Αυτό επειδή για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού ενδιαφέρεται και η Βιγιαρεάλ Το Κίτρινο υποβρύχιο αναμένεται να χάσει τον Τζιουσέπε Ρόσι που οδεύει προς τη Μπαρτσελόνα και χρειάζεται να βρει τον αντικαταστάτη του Ιταλού διεθνούς επιθετικού.
Ο Σισέ είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Χουάν Κάρλος Γκαρίδο και σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «cittaceleste.it», η Βιγιαρεάλ έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό για τον Γάλλο άσο. Οι Ισπανοί θεωρούν τον Σισέ ως ιδανικό αντικαταστάτη του Ρόσι και πως μπορεί να ταιριάξει «γάντι» στο σύστημα της ομάδας τους.

Και πάλι για Ν' Γκουεμό

Στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του Λαντρί Ν' Γκουεμό, ο οποίος φέρεται ως μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού. Ο Καμερουνέζος μέσος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Νανσί το προσεχές καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσίευμα του Mercato365.com βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπέτις.
Ο 25χρονος Λαντρί Ζοέλ Τσαφάκ Ν’ Γκουεμό, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αποτελεί μεταγραφικό στόχο και των Παναθηναϊκού – Κολωνίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα της Σέλτικ.
Τέλος, από την πλευρά του Τριφυλλιού δεν επιβεβαιώνεται τίποτα καθώς τα μεταγραφικά είναι το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί αυτό το διάστημα.
Μένει στη Γκρέμιο ο Γκάμπριελ
Στην Γκρέμιο θα παραμείνει ο Γκάμπριελ, καθώς οι Βραζιλιάνοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη χώρα του καφέ, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Αντόνιο Βιθέντε Μάρτινς ανακοίνωσε την παραμονή του Γκάμπριελ για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον βραζιλιάνικο σύλλογο και ο δανεισμός του έληγε τον Ιούνιο. Η Γκρέμιο όμως έδωσε 500.000 ευρώ στο Τριφύλλι και κράτησε τον Γκάμπριελ στο δυναμικό της. Ο παράγοντας της Γκρέμιο τόνισε μάλιστα πως ο πρώην παίκτης των Πρασίνων βοήθησε στο να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

in.gr

Share
Loading