Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Νέο ρεκόρ για το PlayStation 3

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Οι πωλήσεις του χειριστηρίου PlayStation Move για το PlayStation 3 ξεπερνούν τα 8 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως, επιταχύνοντας την επέκταση της πλατφόρμας του PS3 σε ολοένα και περισσότερους παίκτες. Η Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι αθροιστικές πωλήσεις του συστήματος ψυχαγωγίας PlayStation 3 ξεπέρασαν το ορόσημο των 50 εκατομμυρίων τεμαχίων  σε ολόκληρο τον κόσμο την 29η Μαρτίου του 2011. Η SCE ανακοίνωσε επίσης ότι οι πωλήσεις του PlayStation Move ξεπέρασαν τα 8 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως στις 3 Απριλίου, υπογραμμίζοντας τη διαρκή ανάπτυξη και την ορμητική ισχύ της πλατφόρμας του PS3.

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του PS3, η SCE λάνσαρε την υπηρεσία  PlayStation Network, η οποία λειτουργεί σε 59 χώρες και περιοχές2, ενώ οι ενεργοποιημένοι λογαριασμοί ξεπερνούν τα 75 εκατομμύρια. Το PlayStation Network υποστηρίζει μια σειρά εργαλείων για online gameplay και επικοινωνία μεταξύ των μελών της κοινότητας, όπως το PlayStation Home, και προσφέρει μια τεράστια γκάμα ψηφιακού περιεχομένου διαθέσιμου για download μέσω του PlayStation Store, από games και ταινίες –συνολικά 105.988 τμήματα περιεχομένου διαθέσιμα παγκοσμίως.  Το Σεπτέμβριο του 2009, η SCE λάνσαρε το νέο λεπτότερο και ελαφρύτερο PS3 με καινούριο σχεδιασμό και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας με αποτέλεσμα να γίνει ανάρπαστο από χρήστες σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Διαθέτοντας ισχυρή υποστήριξη από συνεργαζόμενες εταιρείες παραγωγής και ανάπτυξης σε ολόκληρο τον κόσμο η διευρυμένη συλλογή τίτλων ανέρχεται σε 2.128, οι συνολικές πωλήσεις των οποίων υπολογίζονται σε περισσότερα από 480 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως.  Μεταξύ των δημοφιλών τίτλων παραγωγής της Sony συμπεριλαμβάνονται τα Gran Turismo 5, LittleBigPlanet2 και KILLZONE 3.

Share
Loading