Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Το Πάσχα των celebrities

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Ο καιρός πέρασε… η Μεγάλη Εβδομάδα οδεύει προς το τέλος της… και το ερώτημα που μας ταλανίζει είναι: «Πού θα κάνουν ανάσταση οι celebrities;» «Πού θα τον σουβλίσουν άραγε τον οβελία οι επώνυμοι;»

Η απάντηση έχει ως εξής: Άλλοι θα φύγουν και άλλοι θα μείνουν στο κλεινόν άστυ μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν πολλές αποδράσεις.

Ξεκινώντας, από το Σάκη Ρουβά, ο οποίος μάλιστα την ημέρα του Πάσχα θα έχει και την ονομαστική του γιορτή, αν δεν πάει Κέρκυρα, μαζί φυσικά με τις γυναίκες της ζωής του (Κάτια και Αναστασία), θα μείνει στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά. Βλέπετε, ο Sakis ήταν να κάνει Ανάσταση on stage, η πρεμιέρα του όμως μετατέθηκε για τις 29 Απριλίου, οπότε ο γνωστός τραγουδιστής θα έχει όλο το χρόνο να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Ανάσταση στην πίστα θα κάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία το Μεγάλο Σάββατο ξεκινά τις εμφανίσεις της στο «Όραμα» της Θεσσαλονίκης. Βόρεια θα βρίσκεται και η Δέσποινα Βανδή, που θα περάσει τις γιορτινές ημέρες οικογενειακά στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Γιώργος Τσαλίκης που συνεχίζει ακάθεκτος τις εμφανίσεις του στο «Caramela» δεν θα τα καταφέρει να φύγει από την Αθήνα κι έτσι τον οβελία θα τον σουβλίσει οικογενειακώς σε φιλικό εξοχικό έξω από την Κόρινθο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μετά της οικογένειας θα κάνει Πάσχα στο εξοχικό τους στη Δροσιά της Βοιωτίας, λίγο πριν τη Χαλκίδα. Όσο για την Έλλη Κοκκίνου θα πάρει το μονάκριβό της γιο, Αλέξανδρο και θα πάνε στο εξοχικό τους στο Πόρτο Ύδρα. Οι μέλλοντες  γονείς Πέγκυ Ζήνα και Γιώργος Λύρας θα περάσουν ήρεμα και χαλαρά έξω από τη Ναύπακτο, όπου έχουν και σπίτι.

Όσο για την ερωτευμένη Ζέτα Μακρυπούλια, οι ανειλημμένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, θέατρο και “Dancing”, δεν θα της επιτρέψουν να κάνει έστω ένα μικρό διαλειμματάκι. Την Κυριακή του Πάσχα θα βρεθεί κι εκείνη μαζί με τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή του “Dancing with the Stars”.

Και η Ευγενία Μανωλίδου, όμως, θα μείνει στην Αθήνα μιας και οι ανακατατάξεις στην εκπομπή της είναι πολλές και δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση!

Όσο για το ζεύγος Λιάγκα, θα μείνει στην Αθήνα και σίγουρα θα το ευχαριστηθεί όσο ποτέ, αφού αυτό το Πάσχα τους βρίσκει γονείς ενός υγιέστατου μωρού!

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Share
Loading