Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Διεθνής θλίψη για Αντεφέμι

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Η είδηση του θανάσου του Ολουμπάγιο Αντεφέμι κυριαρχεί στα διεθνή ΜΜΕ. Ιδιαίτερα σε Ισραήλ και Αυστρία, όπου … είχε αγωνιστεί ο εκλιπών παίκτης της Ξάνθης, τα ρεπορτάζ ήταν εκτενή, ενώ συγκλονιστικές είναι η πρώτες δηλώσεις της μητέρας του μετά το άκουσμα του σοκαριστικού αυτού νέου.

Η Τίνουκε Αντεφέμι, μητέρα του διεθνούς Νιγηριανού αμυντικού, ήταν συγκλονισμένη, νιώθοντς ότι έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Λίγες ώρες μετά το χαμό του γιου της δήλωσε στην εφημερίδα Lagos Tribute της Νιγηρίας: «Ο Μπάγιο μου πάει, ο Μπάγιο μου πάει… Έχω χάσει κάθε ελπίδα πια. Ο Μπάγιο μου ήταν ότι πιο πολύτιμο είχα σε αυτόν τον κόσμο. Ερχόταν για να κανονίσει το γάμο του με τη Σάντε. Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε».

Η σύντροφος του Αντεφέμι δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση καθώς, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι σε κατάσταση σοκ και παρακολουθείται από γιατρούς.

Η αυστριακή εφημερίδα Kleine Zeitung αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της: «Ο πρώην παίκτης της Άλταχ, Ολουμπάγιο Αντεφέμι είναι νεκρός. Στα 26του χρόνια και σχεδόν ένα μήνα πριν το γάμο του, χτύπησε με το αυτοκίνητό του και παρέδωσε τη ζωή του στην άσφαλτο. Ο θεός να τον αναπαύσει».

Η ισραηλινή Jerusalem Post συλλυπήθηκε τους συγγενείς του Αντεφέμι και πρόσθεσε: «Από το 2004 μέχρι το 2008 έπαιξε σε τέσσερις ομάδες του Ισραήλ. Τον θυμόμαστε ως ένα από τα καλά παιδιά του ποδοσφαίρου. Να είναι καλά όπου κι αν είναι».

Share
Loading