Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑΤΟΟ!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF


Τα έχουμε δει σε όλα τα χρώματα και σχήματα.Όλοι ξέρουμε τουλάχιστον και ένα άτομο που έχει κάνει.Τότε γιατί να γίνεται και τόση συζήτηση για τα tattoo;Δυστυχώς η συζήτηση γίνεται για τα 2000€ που πρέπει να δώσει κανείς για να αφαιρέσει το tattoo που έκανε σε περίπτωση που το βαρέθηκε.
Αυτό το μήνα σκέφτηκα να βγω στους δρόμους και να ακούσω τις απόψεις των εφήβων περί tattoo.Τελικά όλοι θέλουν να κάνουν tattoo και μάλιστα έχουν αποφασίσει και τι σχέδιο θα κάνουν ενώ είναι σίγουροι ότι δεν πρόκειτε να το μετανιώσουν σε 10 με 20 χρόνια.Έτσι σκέφτηκα να βοηθήσω εσάς που σκέφτεστε να κάνετε δίνοντας σας κάποιες συμβουλές και κάποιες πληροφορίες πάνω στο θέμα.
Γιατί θέλετε να κάνετε tattoo;
Είναι δικιά σας απόφαση ή σας πιέζουν οι φίλοι σας επειδή κι αυτοί έχουν;Ό,τι και να είναι να ξέρετε ότι το tattoo το κάνετε για τον εαυτό σας και για κανέναν άλλον.Στο κάτω κάτω επάνω σας θα το κάνουν.
Τι συμβολίζει το tattoo;
Θα συμβολίζει κάτι σημαντικό για εσάς;Και είσαστε σίγουρη ότι αυτό που θα συμβολίζει θα συνεχίσει να είναι σημαντικό για εσάς και για τα επόμενα 30 χρόνια;
Το tattoo είναι κάτι μόνιμο και είναι πού δύσκολο να το αφαιρέσεις μετά.Οπότε πρέπει να είστε σίγουρη για το σχέδιο που θα επιλέξετε ώστε να μην το βαρεθείτε σε λίγους μήνες ή χρόνια.Γι ‘αυτό η επιλογή σας πρέπει να είναι πολύ προσεκτική ώστε να μην το μετανιώσετε στο μέλλον.

Τι θα σκεφτούν οι γονείς σας;
Ξέρω ότι δεν σας νοιάζει και πολύ για το τι θα πουν οι γονείς σας αλλά μερικές φορές αυτοί μπορούν να σας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές.Μιλήστε τους και ακούστε με προσοχή αυτά που θα σας πουν.Μην προσπαθήσετε να τους το κρύψετε με την ψευδαίσθηση ότι δεν το δουν ποτέ.Ακόμα μπορεί να είναι εναντίον αυτής της απόφασής και μπορεί να έχουν και δίκιο.Μην ξεχνάτε ότι έχουν ζήσει περισσότερο από ότι εσείς και έχουν λίγη παραπάνω εμπειρία σε κάποια πράγματα.
Τι θα σκεφτούν οι φίλοι σας;
Αυτό είναι λίγο περίπλοκο.Οι φίλοι πρέπει να σας συμπαθούν γι’αυτό που είστε και όχι επειδή κάνατε tattoo όπως επίσης δεν πρέπει να κάνετε tattoo μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί στους φίλους σας.
Είστε σίγουρη ότι θα θέλετε να έχετε πάνω σας ένα tattoo σε 5 χρόνια, σε 10 χρόνια, σε 20 χρόνια ακόμα και σε 30 χρόνια;
Σκεφτείτε το πολύ σοβαρά γιατί θα το έχετε ακόμα και μέχρι τα 90 σας και πιστέψτε με δεν θα δείχνει και τόσο ωραίο.Πρέπει λοιπόν να είστε σίγουρη γι’αυτήν την απόφασή σας διότι η αφαίρεση του tattoo στοιχίζει πολλά λεφτά.
Πάντως αν αποφασίσετε να το κάνετε τα ονόματα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.
Είστε ερωτευμένη και νομίζετε ότι ο έρωτας αυτός θα κρατήσει για πάντα.Οπότε σκέφτεστε:’’Γιατί να μην κάνω tattoo με το όνομα του/της αγαπημένου/νης μου;’’ Μην το σκέφεστε καν. Οι ανθρώπινες σχέσεις αλλάζουν. Εκεί που είσαι ερωτευμένη με κάποιον την άλλη μέρα δεν θες να τον δεις στα μάτια σου. Σκεφτείτε την Angelina Jolie που έκανε tattoo το δακτυλίδι του γάμου της και μετά από λίγο χώρισε.
Ακόμα εσείς οι γυναίκες σκεφτείτε την ημέρα του γάμου σας που θα φοράτε το όμορφο λευκό νυφικό σας και όλοι θα κοιτάζουν εσάς και … το μικρό μαύρο tattoo που θα έχετε στον ώμο σας.Δεν ακούγεται και πολύ ωραίο αυτό ε;

Αν αποφασίσετε να κάνετε tattoo κάντε το σε κάποιο απόκρυφο σημείο του σώματός σας ώστε σε κάποια στιγμή που δεν θα θέλετε να είναι εμφανή να μπορείτε να το κρύψετε.
Ακόμα υπάρχει και η λύση των ψεύτικων tattoo.Θα το βρείτε στα περισσότερα καταστήματα ενώ η τιμή του είναι αρκετά φτηνή.Μπορείτε να κάνετε όποιο σχέδιο θέλετε κι αν δείτε ότι και μετά από 6 μήνες σας αρέσει μπορείτε με σιγουριά να κάνετε ένα κανονικό ,μόνιμο tattoo με το ίδιο σχέδιο.
Τολμήστε το.



Share
Loading