Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ με 5-1 επί του ΟΦΗ για την ενίσχυση του Κρητικού συλλόγου

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Το αγωνιστικό κομμάτι δεν είχε και πολύ μεγάλη σημασία. Στον φιλικό αγώνα που έγινε στο "Γεντί κουλέ" ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΟΦΗ  με 5-1. Η ανταπόκριση του κόσμου για την οικονομική ενίσχυση του ΟΦΗ και η εικόνα στις κερκίδες, με κοινά συνθήματα από τους οπαδούς των δύο ομάδων, συγκίνησαν όλους τους παρευρισκόμενους.

ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και απείλησε στο 2ο λεπτό με την προβολή του Ρούσεφ, πέντε λεπτά αργότερα ο Τάντιτς έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ, όταν ο Παπουλής με ατομική προσπάθεια από τα δεξιά έβγαλε συρτή σέντρα και ο Σέρβος μεσοεπιθετικός με σουτ άνοιξε το σκορ για την Κρητική ομάδα.

Και πάλι ο Τάντιτς στο 9’ απείλησε με το 2-0 αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιακουμή. Η πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 19, όμως το σουτ του Φωτάκη πέρασε μόλις άουτ. Στο 25΄ ο Κουτσιανικούλης αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Κασμερίδη μετά την συρτή σέντρα από τα δεξιά του Ετό, για να απαντήσει ο ΟΦΗ στο 34΄όταν ο Γιακουμής απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το φάουλ του Ρούσεφ από πλάγια δεξιά. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Κατσικογιάννη πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο του Γιακουμή, ενώ στο 42΄ ο Κασμερίδης έδιωξε εντυπωσιακά το καλό σουτ του Φωτάκη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, με τον Αθανασιάδη, μετά από πάσα του Γεωργίου. Στο 51΄ ο δικέφαλος του Βορρά πήρε το προβάδισμα 1-2 και πάλι με τον Αθανασιάδη, μετά από σέντρα του Κουτσιανικούλη Και πάλι ο Αθανασιάδης στο 68’ βρήκε δίχτυα ανεβάζοντας το σκορ στο 1-3, για να διαμορφώσει ένα λεπτό αργότερα ο Γεωργίου το 1-4 όταν απέφυγε με ωραίο τρόπο τον Χαριτωνίδη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του ΟΦΗ. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 82’ ο Τσουκαλάς με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Φωτάκη.

To live του αγώνα
2ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΟΦΗ μετά από σουτ του Ρούσεφ, μπλοκάρει ο Γιακουμής.

7ο λεπτό, ΓΚΟΛ (1-0):
Δεν αντέδρασε σωστά η άμυνα του ΠΑΟΚ και ο Τάντιτς με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Παπουλή, ανοίγει το σκορ.
20ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με το πλασέ του Έτο να περνάει μόλις άουτ, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Φωτάκη.
24ο λεπτό: Ο Κουτσιανικούλης, μετά από συνεργασία Ετό και Αθανασιάδη, βγαίνει τετ-α-τετ αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
35ο λεπτό: Ο Ρούσεφ εκτελεί φάουλ αλλά ο Γιακουμής διώχνει σε κόρνερ.
42ο λεπτό: Μετά από ασταθή απόκρουση του Κασμερίδη ο Βραζιλιάνος από κοντινή απόσταση δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
44ο λεπτό: Ο Βιτόλο βρίσκει τον Φωτάκη ο οποίος σουτάρει δυνατά αλλά αποκρούει ο Κασμερίδης.

46ο λεπτό, ΓΚΟΛ (1-1):
Ο Κλάους Αθανασιάδης με κοντινή προβολή, μετά από σέντρα του Γεωργίου, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ.

50ο λεπτό, ΓΚΟΛ (1-2):
Ο Αθανασιάδης με καταπληκτικό πλασέ δίνει το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ χειροκρότησαν και οι φίλοι του ΟΦΗ.
67ο λεπτό, ΓΚΟΛ (1-3): Λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ, μετά από ενέργεια του Κουτσιανικούλη, ο Αθανασιάδης με ψύχραιμο πλασέ στέλνει την μπάλα τα δίχτυα.

74ο λεπτό, ΓΚΟΛ (1-4):
Ο Φωτάκης τροφοδοτεί τον Γεωργίου ο οποίος με ωραίο πλασέ νικάει τον Ξενοδόχοφ.
80ο λεπτό, ΓΚΟΛ (1-5): Μετά από σέντρα του Φωτάκη, ο Τσουκαλάς με κεφαλιά σημειώνει το 1-5.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΟΦΗ: Κασμερίδης (46΄Ξενοδόχοφ), Γαλανόπουλος, Ρόβας, Ζαχαράκης, Ρούσεφ, Παπουλής (75΄Ζορμπάς), Μπούρμπος (80΄Πίτσος) , Χαριτωνίδης, Κατσικογιάννης (61΄Κάλαϊτζιτς), Τάντιτς (57΄Αγρίτης), Μπερτίν.

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Μπαλάφας (65΄Μαλεζάς), Βιτόλο (71΄Τσουκαλάς), Κοντρέρας (65΄Τσιρίλο), Φωτάκης, Κουτσιανικούλης (71΄Βιερίνια), Σακελλαρίου (65΄Λίνο), Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης (71΄Σαλπιγγίδης), Eτό (46΄Γεωργίου), Αρίας.?
Το pregame του αγώνα
-Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν αναρτήσει πανό στο οποίο γράφεται "Καλό ταξίδι Νίκο", αναφερόμενο στον Νίκο Παπάζογλου που έφυγε την Κυριακή (17/4) από τη ζωή.
-Η διοίκηση του ΟΦΗ παρέδωσε πλακέτα στην διοίκηση του ΠΑΟΚ στην οποία αναγράφεται το εξής μήνυμα: "Ανάμεσα στους φίλους κυβερνά μόνο η υπόσχεση ότι θα βρίσκονται κοντά ο ένας στον άλλον όταν χρειαστεί".


Δείτε video από την άφιξη του ΠΑΟΚ

Share
Loading