Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Παγωτό "Lady Gaga" από Μητρικό Γάλα!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Παγωτό από μητρικό γάλα με γεύση βανίλιας Μαδαγασκάρης και λεμονιού, που φέρει το εμπορικό σήμα «Gaga», αναστάτωσε τη Lady.
Η εκκεντρική τραγουδίστρια έδειξε σήμερα ότι είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να αποφασίσει τι είναι αρκετά αλλόκοτο για να φέρει το εμπορικό σήμα «Gaga»! Σύμφωνα με την «Daily Mail» η τραγουδίστρια απειλεί με μήνυση τους ιδιοκτήτες καταστήματος στο Λονδίνο που πουλάει παγωτό από μητρικό γάλα, με την ονομασία «Baby Gaga», ενώ δικηγόρος της έχει στείλει ήδη επιστολή προς την εταιρία «Icecreamists» με την οποία ζητάει να αλλάξει η ονομασία του παγωτού σε κάτι που δεν έχει ακουστική, οπτική ή εννοιολογική ομοιότητα με τη Lady Gaga. Η Gaga απαιτεί να σταματήσει η πώληση του εν λόγω παγωτού από το κατάστημα παρότι ήδη το συμβούλιο του Westminster το απέσυρε ως ακατάλληλο για την υγεία! Η τραγουδίστρια εκφράζει φόβους ότι θα ήταν ιδιαίτερα καταστροφικό για την ίδια να έχει συνδεθεί με το όνομα της ένα προϊόν που ίσως αποδειχτεί ακατάλληλο για κατανάλωση.

Από την πλευρά του ο δημιουργός του παγωτού Μat O’Connor χρησιμοποιώντας σερβιτόρες ντυμένες όπως η Lady Gaga προωθεί το προϊόν του… Ένα μεγάλο κύπελλο κοστίζει 14 λίρες, γύρω στα 16 ευρώ!

Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα πως η λέξη «Gaga» δεν είναι κατοχυρωμένη από την τραγουδίστρια ενώ ισχυρίστηκε πως το «Gaga» είναι από τις πρώτες λέξεις που λέει ένα νεογέννητο παιδί. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην περιβόητη εμφάνιση της Lady Gaga στα μουσικά βραβεία του MTV αποκαλώντας την ανήθικη που φόρεσε φόρεμα φτιαγμένο από κρέας ζώου!

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του καταστήματος που λέγεται «Icecreamists» είχε αναρτήσει αγγελία στο ίντερνετ ζητώντας την πρώτη εθελοντή – δωρήτρια μητρικού γάλακτος. Η 35χρονη Victoria Hiley που εργάζεται για μια οργάνωση αρωγής γυναικών με προβλήματα στο θηλασμό, έγινε η πρώτη δωρήτρια και μάλιστα το παγωτό από το γάλα της ονομάστηκε «Baby Gaga». Η ίδια λέει ότι αναμφισβήτητα πρόκειται για το πιο φυσικό παγωτό στον κόσμο ως προς την πρώτη ύλη. Ο υπεύθυνος του καταστήματος υποστηρίζει ότι μπορεί κάποιοι ακόμα και να αηδιάζουν στην ιδέα του παγωτού από μητρικό γάλα, αλλά πρόκειται για «αγνό, οργανικό, “ελευθέρας βοσκής”, φυσικό παγωτό».

Σύμφωνα με τις αρχές, το παγωτό κατασχέθηκε για να ελεγχθεί από ειδικούς, μετά από αίτημα της βρετανικής Υπηρεσίας Ποιότητας Τροφίμων ενώ ήδη ακόμα 14 μητέρες έχουν προσφέρει το γάλα τους, αυτή τη φορά έναντι αμοιβής 45 λιρών (περίπου 53 ευρώ) ανά λίτρο. Οι δωρήτριες περνούν πρώτα από ιατρικές εξετάσεις παρόμοιες με τις κλασικές εξετάσεις αίματος.

πηγή: daily mail

Share
Loading