Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Βασικός ο Καντέ ίσως και ο Λέτο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Σίγουρη είναι η παρουσία του αμυντικού από το Μάλι στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ποιος εκ των Λέτο ή Χριστοδουλόπουλου θα πάρει τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Από τη στιγμή που ο Σεντρίκ Καντέ και ο Σεμπάστιαν Λέτο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής (20/3) με την Κέρκυρα, αμέσως έθεσαν υποψηφιότητα και για το αρχικό σχήμα του Τριφυλλιού κόντρα στους "Φαίακες".
Η παρουσία του αμυντικού από το Μάλι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από τη στιγμή που επιστρέφει ο Μπουμσόνγκ στο αρχικό σχήμα και θα αγωνιστεί αριστερά ο Ιωαννίδης, δεν ήθελε να πειράξει και άλλο την τετράδα της άμυνας βάζοντας τον Βύντρα στόπερ.
Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία ή μη του Λέτο, καθώς ο Αργεντινός από τη στιγμή που ακολούθησε την αποστολή είναι σε θέση να παίξει και ίσως η επιθυμία του Φερέιρα θα ήταν να βάλει τον Αργεντινό στην ενδεκάδα. Βέβαια πάντα υπάρχει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση στο αριστερό άκρο του αρχικού σχήματος του Τριφυλλιού.
Αυτό θα μπορούσαμε να πούμε είναι και το μοναδικό ερωτηματικό για την πράσινη ενδεκάδα καθώς οι άλλοι δέκα πράσινοι που θα βρεθούν στην ενδεκάδα είναι γνωστοί.
Ο Τζόρβας θα υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού. Στα δεξιά θα παίξει ο Λουκάς Βύντρα και αριστερά θα αγωνιστεί ο Γιώργος Ιωαννίδης. Τα δύο στόπερ θα είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Σεντρίκ Καντέ.
Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης με τον Καραγκούνη να παίζει δεξιά και έναν εκ των Λέτο ή Χριστοδουλόπουλου να αγωνίζονται στα αριστερά.
Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθούν οι Τζιμπρίλ Σισέ και Αντώνης Πετρόπουλος στο δεύτερο ματς που θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα με σκοπό να έχουν μια ανάλογη παρουσία με το ματς κόντρα στον Ηρακλή.

Share
Loading