Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Tweet United… η ομάδα του Twitter

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF


Τη φαεινή ιδέα να δημιουργήσουν μια ποδοσφαιρική ομάδα μέσω της σελίδας κοινωνικής διαδικτύωσης,  twitter, είχαν δύο φίλοι απ’ την Καταλονία. Ο Σέρχι και ο Οριόλ έθεσαν την ιδέα τους μέσω της συγκεκριμένης σελίδας, βλέποντας περίπου 30 χρήστες της διαδικτυακής πλατφόρμας να ανταποκρίνονται άμεσα στο κάλεσμά τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η Tweet United.

«Είδαμε πολλά tweets που μοιράζονταν την ίδια ανησυχία. Ανθρώπους που ήθελαν να βρουν ελεύθερο χρόνο για να παίξουν ποδόσφαιρο και να αθληθούν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρχι, ο οποίος ως συντονιστής του ποδοσφαιρικού πρότζεκτ, ανέλαβε την διαδικασία εύρεσης χορηγού αλλά και αθλητικού εξοπλισμού.

Η διαδικτυακή αυτή παρέα, εκτός από το αμιγώς αγωνιστικό μέρος, έχει και φιλανθρωπικές ανησυχίες. Μάλιστα τον Ιανουάριο, τα μέλη της ομάδας προσέγγισαν την διάσημη πορνοστάρ Μαρία Λαπιέδρα η οποία και δέχθηκε να φωτογραφηθεί με την μπλε εμφάνιση των «Tweets» για το ψηφιακό ημερολόγιο της ομάδας, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.




Το site της ομάδας
Η σελίδα της ομάδας στο facebook
Η σελίδα της ομάδας στο twitter



Share
Loading