Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Strip poker: Βγάζουν τα ρούχα τους για να …ντύσουν!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF


taking it off for charity.JPG
Δεν παίζουν όλοι πόκερ για να κερδίσουν χρήματα, εισιτήρια για τουρνουά, ή δόξα. Κάποιοι παίζουν για να βγουν από τα ρούχα τους –κυριολεκτικά!- και μάλιστα, για καλό σκοπό.

Το τουρνουά «Taking It Off for Charity» (σε ελεύθερη απόδοση, «τα βγάζουμε για τη φιλανθρωπία») διοργανώνεται αυτές τις μέρες, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών με σκοπό να συγκεντρώσει ρούχα για τους «λιγότερο τυχερούς», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από τους διοργανωτές.

Πώς λειτουργεί λοιπόν το σύστημα; Σε κάθε παρτίδα, όταν έρχεται η ώρα να βάλει κάποιος το blind του, όλοι όσοι έχουν stack μικρότερο του μέσου όρου «χάνουν» ένα από τα ρούχα που φοράνε.

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, το τουρνουά, στο οποίο συμμετέχουν κυρίως φοιτητές της περιοχής και που σκοπό έχει να ντύσει τους άστεγους, απαγορεύει ρητά να βγουν ρούχα που αποκαλύπτουν περισσότερο δέρμα απ’ όσο θα αποκάλυπτε ένα μαγιό.

To τουρνουά είναι ...freeroll, κυρίως γιατί απευθύνεται σε μια ηλικιακή ομάδα, όπως αυτή των φοιτητών, που δεν …κολυμπάει στο χρήμα. Παρόλα αυτά, αν κάποιος είναι διατεθειμένος να πληρώσει 15 δολάρια, λαμβάνει ένα VIP σηματάκι, το οποίο του χαρίζει πλεονεκτήματα όπως η προτεραιότητα στην κατανομή των θέσεων, αλλά και ένα αναμνηστικό μπλουζάκι.



πηγή

Share
Loading