Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Έφηβος Φτιάχνει Ηλιακή Ακτίνα Θανάτου

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



Υπάρχει κάτι πολύ αταίριαστο στο βίντεο του Eric Jacqmain, όπου επιδεικνύει την ηλιακή ακτίνα θανάτου που κατασκεύασε (με ένταση 5000! ήλιων, όπως ισχυρίζεται), με μουσική υπόκρουση από μελωδία που συναντάει κανείς σε κέντρα σπα για χαλάρωση.
Ο δεκαενιάχρονος από την Ιντιάνα, δείχνει στο βίντεο την ακτίνα θανάτου σε δράση, η οποία ακτίνα του κόστισε μόλις 90$ - προτού καταστραφεί σε πυρκαγιά που κατέστρεψε την αποθηκούλα στην οποία ήταν αποθηκευμένη (λέτε να ευθύνεται η ακτίνα θανάτου;).
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω, το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ο Eric ήταν να κολλήσει 5.800 καθρεφτάκια πάνω σε μια δορυφορική κεραία, να τη στήσει πάνω σε μια βάση με ρόδες και να τη βγάλει έξω στην αυλή, ώστε να πέσει πάνω της ο ήλιος.
Οτιδήποτε βρεθεί στο “θερμό σημείο” της συσκευής του (το οποίο έχει μέγεθος μόλις 1 με 2 εκατοστά), αναφλέγεται αυτόματα.
Με την πρωτότυπη ηλιακή ακτίνα θανάτου να έχει πλέον καταστραφεί, ο Eric κατασκευάζει μια ακόμη μεγαλύτερη, με 32.000! καθρεφτάκια.
Φαντάζομαι, ότι αν ποτέ γίνει εισβολή εξωγήινων στις Η.Π.Α., ο στρατός θα μπορεί να καλέσει τον Αρχιμήδη - … συγγνώμη, τον Jacqmain - για βοήθεια.



Share
Loading