Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Μαθήματα Ελληνικών στην κουζίνα

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF


 

Όταν τρώμε δεν μιλάμε αλλά όταν μαγειρεύουμε μπορούμε και να μιλάμε και να μαθαίνουμε ελληνικά. Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 16.00 το απόγευμα και κάθε Σάββατο  η μη κερδοσκοπική οργάνωση "ANCE Hellas" μας προσκαλεί στην κουζίνα της, να μοιραστούμε γαστριμαργικές εμπειρίες και γνώσεις και να βελτιώσουμε τα ελληνικά μας.
Για όσες και όσους αγαπούν τα ελληνικά (κι ας μην είναι η μητρική τους γλώσσα) και λατρεύουν την κουζίνα. Προσοχή: δεν πρόκειται για το κλασσικό μάθημα ελληνικών με μαθητές και καθηγητές αλλά για συναντήσεις φίλων κατά τις οποίες η καθεμία και ο καθένας θα μπορεί να διδάξει και να διδαχθεί και όλοι να μάθουμε από τα λάθη μας. Μαζί μας η συγγραφέας και σεφ Χαρά Γιαννακοπούλου.
Αν θέλετε κι εσείς να κρατήσετε μια θέση στην κουζίνα, μπορείτε να καλείτε την ANCE στα τηλέφωνα: 210-8215343 και 210-8215044.
Δυστυχώς η κουζίνα  είναι μικρή και γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ευτυχώς η είσοδος είναι δωρεάν γιατί η πρωτοβουλία συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διά Βίου Μάθησης (LLP) - Grundtvig NoProS  (Non-Profit Space)”.



Share
Loading