Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Τα μυστικά μας για να αντιμετωπίσουμε το Hangover

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Χθες ήπιες. Ίσως πιείς και σήμερα, και αύριο και όλες τις επόμενες ημέρες μέχρι την Πρωτοχρονιά που θα υποδεχθείς το νέο έτος γεμάτη τσαχπινιά και σκέρτσο. Απλά το κακό είναι πως δε στάθηκες στο ένα ποτό… για το καλό. Θες τα σφηνάκια; Θες τα πολλά cheers που βροντοφώναξες; Σήμερα βρίσκεσαι στο κρεβάτι.
Ζαλίζεσαι, έχεις ενοχλήσεις στο στομάχι, πονάει το κεφάλι σου και  γενικώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μετακινηθείς από το κρεβάτι στον καναπέ και τούμπαλιν. Ήρθε η ώρα όμως να σου πούμε τα δικά μας μυστικά για αυτό το άτιμο hangover.
Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν;
  1. Με το που σηκωθείς από το κρεβάτι πιες ένα ποτήρι δροσερό νερό και μπες κατευθείαν στη ντουζιέρα. Κάνε μπάνιο με χλιαρό νερό και φρόντισε να κάνεις για τουλάχιστον 5 λεπτάκια μασάζ στο κεφάλι σου (με κυκλικές κινήσεις). Επιπλέον, μην ξεχάσεις να τρίψεις απαλά την πλάτη, τη μέση αλλά και τα πέλματά σου.
  2. Φόρα άνετα ρούχα και απόλαυσε με την ησυχία σου το πρωινό σου. Η καλύτερη επιλογή για σήμερα; Γάλα με μειωμένα λιπαρά, βρώμη, αμύγδαλα και αποξηραμένα φρούτα!
  3. Κι επειδή ο οργανισμός σου χρειάζεσαι ενυδάτωση, προτίμησε να καταναλώσεις κατά το μεσημεριανό σου γεύμα μια σούπα με λαχανικά, κοτόπουλο ή ψάρι.
  4. Ενδιάμεσα των γευμάτων μην ξεχάσεις να πιεις έναν φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι που θα σου χαρίσει την απαραίτητη για τον οργανισμό σου βιταμίνη C
  5. Έχε διαρκώς δίπλα σου ένα μπουκαλάκι με νερό και φρόντιζε να πίνεις ανά τακτά διαστήματα. Στόχος σου θα πρέπει να είναι η κατανάλωση πάνω από 2 λίτρα νερό την ημέρα. Η δυσφορία που νιώθεις θα κάνει φτερά!
queen.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading