Σάββατο 7 Μαΐου 2011

To Jurassic Park της Κούβας!!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Το Valle de la Prehistoria, είναι κοντά στην πόλη του Σαντιάγκο στην Κούβα και είναι ένα προϊστορικό θέματικο τουριστικό αξιοθέατο που έχει σε φυσικό μέγεθος πάνω από 200 δεινόσαυρους και ανθρώπους των σπηλαίων. Βρίσκεται μέσα στο εθνικό πάρκο Bocanao στην Valle de la Prehistoria και είναι σε μια έκταση 11 στρεμμάτων και Jurassic Park. Το πάρκο αναψυχής είναι αφιερωμένο στην επιστήμη και την παλαιοντολογία και χωρίζεται σε πολλαπλούς τομείς που διαχωρίζονται από τις γεωλογικές εποχές, και διαθέτει πλούσια βλάστηση, τεχνητούς καταρράκτες και 227 συγκεκριμένα αγάλματα που αντιπροσωπεύουν τα 59 διαφορετικά είδη, συμπεριλαμβανομένων των δεινοσαύρων, μαμούθ, αιλουροειδών και των ανθρώπων των σπηλαίων.
Ίσως το πιο εντυπωσιακό άγαλμα στο σύνολο της Valle de la Prehistoria είναι η 12-μετρη σε ύψος Cro magnon καλωσορίζοντας τους τουρίστες κατά την είσοδο του πάρκου, με ένα γιγαντιαίο πέτρινο τσεκούρι στο χέρι και ένα μια ταμπέλα που αναγράφει “Do not hesitate! Go! Dare to discover the Jurassic Park dreamed by Spielberg himself”.

Σύμφωνα με ανθρώπους που επισκέφτηκαν αυτό το δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο, είναι πράγματι ένας τρόπος διασκέδασης που σε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, και ως εγκατάσταση καταφέρνει να δημιουργήσει μια προϊστορική ατμόσφαιρα πιστά.
Το Valle de la Prehistoria άνοιξε στο κοινό το 1980.

xsefoto

Share
Loading