Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Όλα Όσα Πρέπει να Περιέχει η Τέλεια Τσάντα Παραλίας

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Κάθε καλοκαίρι πολλοί από εσάς έχετε την ίδια απορία. Τι πρέπει να έχει μια τσάντα παραλίας για να είναι οργανωμένη και να περιέχει όλα όσα μπορεί να σας χρειαστούν στη θάλασσα;
Βρείτε την κατάλληλη τσάντα. Πριν ξεκινήσετε να γεμίζετε την τσάντα σας θα πρέπει να έχετε βρει μια στο σωστό μέγεθος ώστε να χωράει όλα τα απαραίτητα. Φροντίστε, βέβαια, εκτός από το μέγεθος, να είναι και σε ένα σχέδιο που να ταιριάζει με το μαγιό και τα ρούχα που φοράτε συνήθως στην παραλία. Αν δεν έχετε αγαπημένες αποχρώσεις και φοράτε διάφορα χρώματα, τότε επιλέξτε μια τσάντα σε ουδέτερους τόνους που να πηγαίνει με τα πάντα. Μια καλή λύση είναι οι ψάθινες τσάντες που συνδυάζονται πανεύκολα με όλα τα χρώματα ή μια μονόχρωμη τσάντα σε απόχρωση της επιλογής σας. Συνήθως τα μπεζ, καφέ, λευκά και μπλε χρώματα συνδυάζονται πιο εύκολα το καλοκαίρι.
Πετσέτες
Ποτέ μην παίρνετε μόνο μια πετσέτα στην παραλία. Είναι μεγάλο λάθος να σκουπίζεστε με την ίδια πετσέτα στην οποία κάθεστε. Συνήθως οι πετσέτες που κάθεστε γεμίζουν με άμμο και μικρόβια και γι’ αυτό καλύτερα να μην έρχεστε σε επαφή με αυτές όταν είστε βρεγμένοι από τη θάλασσα. Γι'αυτό το λόγο βάλτε μέσα στην τσάντα σας μια πετσέτα για να στρώσετε κάτω ή πάνω στην ξαπλώστρα και μια πετσέτα για να σκουπίζεστε.
Φαγητό και νερό
Είτε έχετε σκοπό να μείνετε λίγη ώρα στην παραλία είτε πολλή, καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι και να παίρνετε μαζί σας σνακ αλλά και νερό που θα έχετε παγώσει στην κατάψυξη για να παραμείνει ώρες κρύο. Αν έχετε πολλή ώρα στη διάθεσή σας προμηθευτείτε με σαλάτες και φρούτα και φτιάξτε ένα ωραίο και δροσιστικό smoothie γιατί ο ήλιος ενέχει κίνδυνο αφυδάτωσης.
Πάρτε μια μεγάλη τσάντα ώστε να χωράνε όλες οι πετσέτες, τα μαγιό, τα ρούχα, τα παιχνίδια και τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Πάρτε μια μεγάλη τσάντα ώστε να χωράνε όλες οι πετσέτες, τα μαγιό, τα ρούχα, τα παιχνίδια για τα παιδιά (αν υπάρχουν) και τα αγαπημένα σας περιοδικά.
Προστασία από τον ήλιο
Τρία πράγματα χρειάζεστε για να προστατευτείτε από τον ήλιο: Γυαλιά ηλίου, καπέλο και αντηλιακό. Μην παραλείψετε κανένα από τα τρία και βεβαιωθείτε πως θα κάθεστε την περισσότερη ώρα σε σκιά. Ο ήλιος είναι ιδιαίτερα βλαβερός το καλοκαίρι και γι’ αυτό πρέπει να ανανεώνετε το αντηλιακό σας κάθε φορά που κάνετε μπάνιο στην θάλασσα αλλά και μετά από κάποιο έντονο σπορ. Επίσης, μην ξεχνάτε να βάζετε αντηλιακό 20 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο για να προλάβει να απορροφηθεί από το δέρμα και να δράσει.
Ώρα για ενημέρωση
Περιοδικά, βιβλία, tablets και κινητά αποτελούν απαραίτητα "εργαλεία" για την παραλία καθώς θα σας κρατήσουν απασχολημένους και θα μπορείτε έτσι να διαβάσετε τα νέα ή να χαλαρώσετε με το αγαπημένο σας βιβλίο χωρίς πίεση και άγχος. Η παραλία είναι το κατάλληλο μέρος για να διαβάσετε πιο χαλαρά άρθρα και να ψάξετε θέματα που σας ευχαριστούν και σας αρέσουν.
Γυαλιά, καπέλο και αντιηλιακό είναι απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία. Μην ξεχνάτε να φοράτε όλη την ώρα σαγιονάρες γιατί ο καυτός ήλιος που πέφτει πάνω στην άμμο είναι πολύ επικίνδυνος. Τα πιο επικίνδυνα μελανώματα και το πιο συχνό μέρος εμφάνισης μελανωμάτων είναι στις πατούσες.

Γυαλιά, καπέλο και αντηλιακό είναι απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία. Μην ξεχνάτε να φοράτε όλη την ώρα σαγιονάρες γιατί ο καυτός ήλιος που πέφτει πάνω στην άμμο είναι πολύ επικίνδυνος. Τα πιο επικίνδυνα μελανώματα και το πιο συχνό μέρος εμφάνισής τους είναι στις πατούσες.
Παιχνίδια
Η παραλία μας προδιαθέτει για παιχνίδια και άρα βρείτε μερικά που δεν πιάνουν χώρο και πάρτε τα μαζί σας για να παίξετε με τους φίλους σας. Μερικές ιδέες παιχνιδιών παραλίας είναι η τράπουλα, το τάβλι, οι μπάλες και οι ρακέτες.
ΠΗΓΗ: spirossoulis.com


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading