Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Μοσχαράκι κοκκινιστό σιγομαγειρεμένο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό κρέας για κοκκινιστό κομμένο σε μικρές μερίδες(σπάλα, κιλότο, ελιά, χτένι)
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
  • 1 καρότο κομμένο σε κύβους
  • 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε ζάρια
  • 800γρ. ντοματάκια κονκασέ ή σάλτσα ντομάτας σπιτική
  • 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζ. κρασί λευκό ή κόκκινο
  • ζεστό νερό ή ζωμό κρέατος
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading