Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Εταιρεία κανονίζει διακοπές χωρίς να αποκαλύψει τον προορισμό!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Τι θα λέγετα αλήθεια εάν μπορούσε κάποιος να οργανώσει τις διακοπές σας χωρίς εσείς να κουνήσετε ούτε το δαχτυλάκι σας αλλά με τον όρο να μην ξέρετε πού θα ταξιδέψετε και να το μάθετε λίγο πριν από την αναχώρηση; Αυτό κάνει μια αμερικανική ταξιδιωτική εταιρεία και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
Η Pack Up + Go είναι πνευματικό τέκνο της Lillian Rafson, που το σκέφτηκε αυτό σε ένα ταξίδι της στην Ευρώπη όταν γνώρισε έναν ταξιδιώτη που έκανε διακοπές-έκπληξη! Σκέφτηκε τότε πως θα μπορούσε να κάνει πράξη κάτι παρόμοιο στην Αμερική για όσους αρέσκονται στην περιπέτεια.
perierga.gr - Εταιρεία κανονίζει διακοπές χωρίς να αποκαλύψει τον προορισμό!
Η ιδέα έχει ως εξής: Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει έναν προϋπολογισμό, συμπλρώνει ένα ερωτηματολόγιο και ξεκινά η περιπέτεια. Η Pack Up + Go θα σχεδιάσει διακοπές τριών ημερών / δύο διανυκτερεύσεων που θα ταιριάζουν στις επιθυμίες του. Ίσως μια παραλία στο Σαν Ντιέγκο είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν χαλάρωση. Ψάχνετε για κουλτούρα; Τι θα λέγατε για το Baton Rouge;
perierga.gr - Εταιρεία κανονίζει διακοπές χωρίς να αποκαλύψει τον προορισμό!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, σπάνια στέλνουν τους ταξιδιώτες περισσότερο από τρεις ή τέσσερις ώρες μακριά επειδή δεν θέλουν να περάσουν όλον τον χρόνο του ταξιδιού τους στον δρόμο. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει αν θέλει να ταξιδέψει με αυτοκίνητο ή αεροπλάνο, οπότε ο προορισμός συνήθως είναι μια πόλη σε κοντινή απόσταση από εκεί που μένει.
perierga.gr - Εταιρεία κανονίζει διακοπές χωρίς να αποκαλύψει τον προορισμό!perierga.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading