Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Η γέννηση της καμηλοπάρδαλης που έγινε viral (pics&vid)

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι παρακολούθησαν live τη στιγμή που η Έιπριλ, μια καμηλοπάρδαλη που ζει σε ζωολογικό κήπο της Νέας Υόρκης, έφερε στον κόσμο το μικρό της.

Η Έιπριλ έγινε... σταρ στα social media από την πρώτη στιγμή που οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου στο Harpursville της Νέας Υόρκης αποφάσισαν να μεταδώσουν με live streaming μέσω διαδικτύου, όλη την πορεία της εγκυμοσύνης της ως και τη στιγμή της γέννας.
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους όταν είδαν επιτέλους την Έιπριλ να φέρνει στον κόσμο το μικρό της, ένα υγιέστατο αρσενικό καμηλοπαρδαλάκι, έπειτα από μια εγκυμοσύνη που κράτησε έναν μήνα περισσότερο από το συνηθισμένο.
Στη σελίδα του ζωολογικού κήπου στο you tube περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία του τοκετού, από τη στιγμή που άρχισαν οι πόνοι για την Έιπριλ και άρχισαν να φαίνονται οι οπλές του μικρού της.


2017-04-15T203436Z 141747115 RC1B92ED7C30 RTRMADP 3 NEW-YORK-GIRAFFE
Πηγή: Animal Adventure Park/Handout via REUTERS

2017-04-15T203440Z 711991261 RC1396FE8D20 RTRMADP 3 NEW-YORK-GIRAFFE
Πηγή: Animal Adventure Park/Handout via REUTERS

Το νεογέννητο λίγα λεπτά μετά τον ερχομό του στον κόσμο κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, δίπλα στη μαμά του, η οποία το φρόντιζε με αγάπη και τρυφερότητα. Η μικρή καμηλοπάρδαλη εκτιμάται ότι ζυγίζει 68 κιλά, ενώ το ύψος της φτάνει τα 183 εκατοστά, όπως αναφέρει το Reuters.
Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου εκδήλωσαν την χαρά τους για τη γέννηση της μικρής καμηλοπάρδαλης με αναρτήσεις στο Twitter, ενώ μοιράστηκαν και τις πρώτες στιγμές της μαμάς με το μικρό της.
 Επόμενο... project είναι πλέον το όνομα που θα πάρει η μικρή καμηλοπάρδαλη, με την απόφαση να λαμβάνεται έπειτα από διαδικτυακό διαγωνισμό, στον οποίο καλείται να ψηφίσει το κοινό.


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading