Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Σάλος για τους παίκτες με τα τσιγάρα! (ΦΩΤΟ)

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



  Μήπως τελικά το τηλεπαιχνίδι του «Survivor» δεν είναι και τόσο σκληρό για τους διαγωνιζόμενους; Αν κρίνουμε από το πακετάκι με τα τσιγάρα κάτι δεν πάει καλά με την τήρηση των κανόνων...
Χαμός γίνεται από το πρωί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς η είδηση με την εν λόγω φωτογραφία προκαλεί σάλο, αλλά αφήνει και αμφιβολίες για το κατά πόσο τηρούνται κάποιοι από τους αυστηρούς κατά τα άλλα κανονισμούς του παιχνιδιού.

Μια φωτογραφία ήταν αρκετή, όπου διακρίνεται δίπλα σε παίκτες ένα πακέτο… τσιγάρων. Πιο συγκεκριμένα η φωτογραφία τραβήχτηκε την στιγμή που οι διαγωνιζόμενες Ειρήνη Παπαδοπούλου και Σόφη Πασχάλη είχαν μια αντιπαράθεση μεταξύ τους μέσα στην σκηνή των διασήμων!

Ωστόσο η είδηση που έσκασε μέσα από την πιο κάτω φωτογραφία που θα δείτε και μόνοι σας, προκάλεσε ένα μεγάλο σκάνδαλο στον χώρο των ειδήσεων και περισσότερο στα μέσα κοινωνινκής δικτύωσης για το πως η παραγωγή επέτρεψε στους διαγωνιζόμενους να καπνίζουν όταν οι όροι του παιχνιδιού επιτρέπει στους παίχτες να έχουν μόνο τα απαραίτητα μαζί τους.
Δείτε την εν λόγω φωτογραφία :




Το είδαμε: εδώ

Share
Loading