Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Το Facebook επιτρέπει σημαίες στην εικόνα του προφίλ σας!!!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Νιώθετε πολύ Έλληνας ή Ελληνίδα; Αν ναι το Facebook σκέφτηκε να σας δώσει τη δυνατότητα να το αποδεικνύετε κάθε στιγμή προσθέτοντας στην φωτογραφία του προφίλ σας τη σημαία της χώρας σας.
Η σημερινή ενημέρωση στον κώδικα του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου προσθέτει σχεδόν 200 σημαίες στο πλαίσιο επεξεργασίας της φωτογραφίας του προφίλ σας.
Για να δοκιμάσετε το νέο χαρακτηριστικό μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση facebook.com/profilepicframes ή πατήστε τη φωτογραφία του προφίλ σας και επιλέξτε “Προσθήκη πλαισίων” στο smartphone σας. Στη συνέχεια αναζητήστε τη σημαία που θέλετε να προσθέσετε στην εικόνα σας. (Η νέα προσθήκη δεν έχει εμφανιστεί ακόμα για όλους.)Το Facebook επιτρέπει σημαίες στην εικόνα του προφίλ σας
Οι σημαίες στο προφίλ έρχονται μετά το νέο μανιφέστο του Mark Zuckerberg που αναφέρει την επιθυμία του να μετατρέψει το Facebook σε πλατφόρμα για μια ενοποιημένη παγκόσμια κοινότητα, αλλά το νέο χαρακτηριστικό επιφέρει επίσης και τον κίνδυνο μαζικών ρήξεων μεταξύ των διαφόρων εθνικοτήτων.
Πολλοί όμως είναι και αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι ένα ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό. Σε αντίθεση με τις ολόκληρες φωτογραφίες σημαιών που έχουμε δει κατά καιρούς μετά από τραγικά γεγονότα, αυτές είναι μικρές σημαίες στην επάνω αριστερή γωνία της φωτογραφίας σας, φέρεται να είναι μια πιο λεπτή προσέγγιση, και ίσως κάπως λιγότερο πολιτικά φορτισμένη.

Οι σημαίες ίσως θα μπορούσαν κατά καιρούς να αναδείξουν συγκρούσεις, αλλά θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν επίσης και σαν σύμβολα ενότητας, όταν οι άνθρωποι από διαφορετικά μέρη ενώνουν τις δυνάμεις τους.


secnews.gr 

Το διαβάσαμε από το:thesecretrealtruth


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading