Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Βίντεο: Η 'υπερσύγχρονη' αλατιέρα της Καρδίτσας έγινε viral

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Με ότι μέσα διαθέτουν οι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Καρδίτσα προσπαθούν να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς "προκαλώντας" ωστόσο τα social media
Adtech Ad
Πρωτόγνωρες θερμοκρασίες βιώνει η πόλη της Καρδίτσας τις τελευταίες ημέρες με το θερμόμετρο να κάνει βουτιά αρκετούς βαθμούς υπό τους μηδενός, μετατρέποντας το χιόνι σχεδόν αυτομάτως σε πάγο, γεγονός που δημιουργεί με τη σειρά του αρκετά προβλήματα στις μετακινήσεις.
AdTech Ad
Ο κρατικός μηχανισμός είτε αφορά το Δήμο Καρδίτσας, είτε την Περιφέρεια έχει τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα, ωστόσο μια αυτοσχέδια αλατιέρα που έκανε την εμφάνισή της στην Καρδίτσα προκάλεσε ποικίλα σχόλια και μέσα σε λίγη ώρα το twitter έκανε πάρτι!
Ουσιαστικά, δεν πρόκειται για κανονική αλατιέρα αλλά για ένα ημιφορτηγό ελαφρού τύπου (αγροτικό όχημα), το οποίο στην καρότσα είχε αλάτι. Το αλάτι δεν έπεφτε στην άσφαλτο όμως με κάποιο σύστημα αλλά στην καρότσα υπήρχε και ένας υπάλληλος που με τα χέρια του έριχνε όσο μπορούσε με τη χούφτα του, στο δρόμο προκειμένου να μην παγώσει και να παραμείνει ασφαλής για τους οδηγούς.

 Βέβαια, το συγκεκριμένο βίντεο πέρα από το πρόσφορο έδαφος σκωπτικών σχολίων που δίνει στους χρήστες του διαδικτύου, φανερώνει και την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι ΟΤΑ, οι οποίοι προσπαθούν με τα λίγα μέσα που διαθέτουν και με αρκετή εφευρετικότητα να αντιμετωπίσουν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα.
news247.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading