Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτα πλάνα: Κάνει snowboard στα σοκάκια της Σκοπέλου

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Πάγωσε η Σκόπελος. Συνεχής χιονόπτωση και πρωτόγνωρες εικόνες. Δείτε έναν άνδρα να κάνει snowboard στα καλυμμένα από το χιόνι, σοκάκια (Vid)


Adtech Ad

Η σφοδρή χιονόπτωση που έχει πλήξει τις τελευταίες ημέρες τη Σκόπελο, είχε ως αποτέλεσμα να καλυφθεί ολόκληρο το νησί με χιόνι. Φωτογραφίες και βίντεο από το νησί κάνουν τον γύρο όλης της Ελλάδας.

AdTech Ad
Σε ένα από τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα από το τοπικό site skopelos-news, ένας άνδρας απεικονίζεται να κάνει snowboard στα σοκάκια:
Στο νησί  δεν λείπουν και τα προβλήματα, καθώς έχουν κλείσει δρόμοι, ενώ πολλά σημεία ακόμα παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση.

  Χθες, με το οχηματαγωγό "Πρωτεύς", που υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες προσέγγισε την Σκόπελο, εστάλη γκρέιντερ από τον Βόλο για να βοηθήσει στην διάνοιξη του κεντρικού άξονα του νησιού, από την Χώρα Σκοπέλου μέχρι και την Γλώσσα, αφού ο δρόμος παραμένει κλειστός από το Σάββατο.
Η διάνοιξη των δρόμων στην Σκόπελο είναι σχεδόν αδύνατη μέσα στην Χώρα, λόγω των πολλών σκαλοπατιών και της στενότητας στα σοκάκια και ζητήθηκε η συμβολή των κατοίκων στον καθαρισμό.

  Πρωτόγνωρες εικόνες καταγράφονται και στην Αλόννησο.
Χιόνι που σκέπασε τα πάντα και έχει παραλύσει την καθημερινότητα στο νησί και κάνει εξαιρετικά δύσκολη τη ζωή στους κατοίκους.
Στα προβλήματα του νησιού το μεγαλύτερο είναι η διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω βλαβών, από το περασμένο Σάββατο, με αποτέλεσμα να παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα οι περιοχές Βότση, Ρουσούμ Γιαλός, Στενή Βάλλα και η Παλιά Αλόννησος. Οι διακοπές ρεύματος είναι συνεχείς ακόμα και στα σημεία που ηλεκτροδοτούνται.
Χθες επαναλειτούργησαν και οι τηλεφωνικές συνδέσεις και ανεφοδιάστηκε το νησί, με την προσέγγιση του οχηματαγωγού "Πρωτεύς".
Ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης, ζήτησε την συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά στο νησί δεν απεστάλησαν εκχιονιστικά από τον Βόλο.
Η ανησυχία είναι έκδηλη στους φορείς και στους κατοίκους της Αλοννήσου, λόγω της νέας κακοκαιρίας με σφοδρή χιονόπτωση, όπως προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία, που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.
news247.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading