Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Κανελόνια με κιμά

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 1 πακέτο κανελόνια
  • 300γρ. χυμός ντομάτας
  • 3 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 1/2 κ.γ. πιπέρι
  • νερό

Υλικά για τη σάλτσα με κιμά:

  • 750γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 400γρ. ντομάτα φρέσκια ή κονκασέ
  • 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. κοφτή αλάτι
  • 1 κ.γ. πιπέρι
  • 1 κ.σ. κοφτή ρίγανη
  • 1/3 κ.γ. κανέλα
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading