Υλικά συνταγής
- 1 πακέτο κανελόνια
- 300γρ. χυμός ντομάτας
- 3 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 1/2 κ.γ. πιπέρι
- νερό
Υλικά για τη σάλτσα με κιμά:
- 750γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 400γρ. ντομάτα φρέσκια ή κονκασέ
- 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. κοφτή αλάτι
- 1 κ.γ. πιπέρι
- 1 κ.σ. κοφτή ρίγανη
- 1/3 κ.γ. κανέλα
- 1 κ.γ. ζάχαρη
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr
Το είδαμε: εδώ