Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Ανακάλυψε ότι μια γυναίκα την ακολουθεί, ντύνεται σαν εκείνη και φωτογραφίζεται με τον ίδιο τρόπο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Τρομακτική η αποκάλυψη μιας blogger, που αντιλήφθηκε πως μια άλλη γυναίκα αντιγράφει τις φωτογραφίες της στο Instagram και την ακολουθεί στα ταξίδια της (Pics)
Adtech Ad
Μια ταξιδιωτική blogger προχώρησε στην πιο τρομακτική αποκάλυψη, καθώς βρήκε πως μια άλλη γυναίκα ακολουθεί τα βήματά της και αντιγράφει κάθε της κίνηση.

  Συγκεκριμένα, η Lauren Bullen, που συνηθίζει να ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Γης με τον φίλο της Jack Morris και φωτογραφίζεται στους πιο hot τουριστικούς προορισμούς, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας μια "στρατιά" από ακολούθους και θαυμαστές.

  Η Lauren ανακάλυψε πως μια άλλη χρήστης του Insagram ακολουθεί τα βήματά της, ντύνεται σαν εκείνη και φωτογραφίζεται στις ίδιες τοποθεσίες μ' εκείνη.

  Η 23χρονη δήλωσε τρομαγμένη από το γεγονός ότι μια άλλη γυναίκα αντιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις φωτογραφίες της, από τα κοσμήματα μέχρι τις κινήσεις της ίδιας και του φίλου της.
Για να λυθεί το ζήτημα η Lauren έστειλε μήνυμα στην αντιγραφέα της, ζητώντας της να συναντηθούν.

  Πάντως, πολλοί από τους θαυμαστές της σχολίασαν πως η αντιγραφή αποτελεί την απόδειξη ότι η μελαχρινή γυναίκα την θαυμάζει περισσότερο από τον εαυτό της.







(ΠΗΓΗ: Dailymail),news247.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading