Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

3 μέρη που δεν πρέπει να αφήνεις τα καλλυντικά σου με τίποτα!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Η κάθε γυναίκα δεν κάνει βήμα χωρίς τα αγαπημένα της καλλυντικά. Είναι απ’τα βασικά αντικείμενα που έχει μέσα στην τσάντα της και τα προσέχει σαν τα μάτια της. Ωστόσο όμως, η τοποθέτησή τους δεν είναι πάντα σωστή μιας και είναι πολύ εύκολο να χαλάσουν και να σπάσουν.
Αν αναρωτιέσαι κι εσύ ότι το μέρος που τα βάζεις δεν είναι το σωστό, τότε πρόσεξε τα παρακάτω:
1. Στο αυτοκίνητο.
Εννοείται ότι στο αυτοκίνητο έχεις μαζί τα καλλυντικά και το άρωμα σου για ώρα ανάγκης. Όσο να πεις μπορεί να προκύψει κάποιο πολύ σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού. Αυτό όμως είναι λάθος, μιας και αν τα αφήνεις στο συρτάρι του συνοδηγού θα τα βρεις μία μέρα λιωμένα. Οπότε καλύτερα να τα έχεις στην τσάντα σου.
2. Στο ψυγείο.
Είναι κάτι που πολλές γυναίκες συνηθίζουν να το κάνουν τους καλοκαιρινούς μήνες προκειμένου να μην λιώσουν απ’την ζέστη. Ενώ αυτό φαίνεται σωστό, στην πραγματικότητα δεν είναι μιας και κάποια προϊόντα μπορεί να πήξουν σε χαμηλή θερμοκρασία.
3. Στο μπάνιο.
Δεδομένο ότι τα καλλυντικά δεν πρέπει να βρίσκονται ούτε σε κρύο μέρος, ούτε σε ζεστό, το μπάνιο αμέσως πρέπει να διαγραφεί απ’την επιλογή σου. Η υγρασία και οι ατμοί απ’το μπάνιο, είναι ικανά να τα καταστρέψουν.
thatslife.gr 


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading