Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Τα κορίτσια θρύλος, αεροσυνοδοί της Εmirates αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους -Τι κάνουν και μοιάζουν πάντα αψεγάδιαστες!!!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Οι αεροσυνοδοί είναι κάτι σαν... θρύλος. Ισως γιατί οι εταιρείες, επιλέγουν τις ομορφότερες γυναίκες, αφού θεωρητικά οι αεροσυνοδοί αποτελούν το πρόσωπό τους. Πέραν αυτού, όμως, κάτι το οποίο παρατηρούν όλοι είναι το γεγονός ότι οι γυναίκες αυτές, καταφέρνουν να διατηρούν την άψογη, ακούραστη, κουκλίστικη εμφάνισή τους ακόμη και κατά τη διάρκεια μεγάλων πτήσεων. Οι αεροσυνοδοί της Emirates μοιράζονται με όλους τα μυστικά τους.

Το μέικ απ είναι το Α και το Ω. Τα κορίτσια της Emirates όπως σημειώνει η Daily Mail προτιμούν τα προϊόντα καλλωπισμού φυτικής προέλευσης, τα οποία, όπως ισχυρίζονται βοηθούν στην προστασία του δέρματος, διατηρούν την υγρασία σε αυτό και αντέχουν για περισσότερο χρόνο από ότι τα υπόλοιπα.
Επίσης, προτιμούν μέικ απ που έχουν ως βάση τους το νερό, το οποίο όταν έρθει η ώρα να αφαιρέσουν το κάνουν με καθαριστικά χωρίς αλκοόλ.


Αντί για ενυδατική κρέμα φορούν ενυδατική μάσκα, επιτυγχάνοντας έτσι να κρατούν το δέρμα τους σε καλύτερη κατάσταση και βάζουν συνεχώς λιποζάν, ενώ πάντα εφαρμόζουν το τρίπτυχο καθαρισμός απολέπιση, ενυδάτωση (προσώπου και ματιών) τόσο πριν την απογείωση, όσο και πριν την προσγείωση. Ενα ενυδατικό σπρέι, το οποίο μπορεί να ρίξουν στο πρόσωπό τους κατά τη διάρκεια της πτήσης θα τονώσει το δέρμα τους και ταυτόχρονα θα ανανεώσει την εμφάνισή τους.

Οσον αφορά τα μάτια τους, φορούν ορούς που ξεκουράζουν τα μάτια, ενυδατικές και αντιρυτιδικές (όποια το χρειάζεται), ενώ  χρησιμοποιούν κονσίλερ που αντανακλούν το φως. Δεν βάζουν ποτέ αδιάβροχη μάσκαρα.

Οπως όλοι έχουν παρατηρήσει τις περισσότερες φορές οι αεροσυνοδοί έχουν τα μαλλιά τους μαζεμένα, προφανώς για λόγους ευκολίες. Μια χτένα και ένα λαστιχάκι λύνουν πάντα το πρόβλημα του χτενίσματος καθώς κάθε μια μπορεί εύκολα να μαζέψει τα μαλλιά της σο κότσο και έχει ένα στιλάτο αποτέλεσμα. Αυτές που θέλουν να έχουν πάντα τα μαλλιά τους κάτω, συνιστούν την αποφυγή οποιουδήποτε προϊόντος στάιλινγκ καθώς αυτά μπορεί να τα κάνουν να δείχνουν λαδωμένα. Επίσης, προτείνουν χτένισμα με ξύλινες βούρτσες γιατί οι υπόλοιπες προκαλούν φριζάρισμα.


Μια καλή λύση για να... εξαφανίσουν το φριζάριμα, όπως ισχυρίζονται, δίνουν τόσο το νερό όσο και λιπαρά προϊόντα όπως κρέμες σώματος και λιπ γκλος. Πώς χρησιμοποιούνται; Απλώνοντας μια μικρή ποσότητα στις δύο παλάμες και εν συνεχεία, απλώνοντας το προϊόν στις άκρες των μαλλιών.

Οσον αφορά τη διατροφή τους αποφεύγουν προϊόντα με αλάτι αλλά και ζάχαρη, όπως και τα γαλακτομικά και το κρέας, καθώς περιέχουν υψηλές ποσότητες νατρίου και τους προκαλούν φούσκωμα. Επίσης, αποφεύγουν την καφεΐνη και το αλκόολ, καθώς αφυδατώνουν.  Πίνουν πάρα πολύ νερό και χυμούς και τρώνε πάρα πολλά φρούτα (κυρίως αγγούρι) και λαχανικά, ενώ ένα από τα μεγάλα μυστικά τους είναι το νερό καρύδας.

travelstyle.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading