Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Οι 10 παράδεισοι...επί γης! Στη δεύτερη θέση τα ελληνικά νησιά. Δείτε τη λίστα και φωτογραφίες από τα πιο μαγικά μέρη του πλανήτη!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



Αν ο παράδεισος βρισκόταν στη γη θα ήταν τα δέκα μέρη, που ψήφισαν οι αναγνώστες του γνωστού, βρετανικού ταξιδιωτικού περιοδικού «Condé Nast Traveller», οι οποίοι επέλεξαν τα δέκα πιο «μαγευτικά» μέρη του κόσμου, βάζοντας, μάλιστα, στη δεύτερη θέση τα ελληνικά!

Στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Μαλδίβες με τα καταπράσινα εξωτικά τοπία και τα κρυστάλλινα θαλασσινά νερά. Πρόκειται για ένα νησιωτικό κράτος του Ινδικού Ωκεανού που αποτελείται από ένα σύμπλεγμα 26 κοραλλιογενών νησίδων και απέχει 700 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Σρι Λάνκα.



Στη δεύτερη θέση βρίσκονται τα ελληνικά νησιά!

«Κοντά στην πατρίδα, τα ελληνικά νησιά, τα οποία βρίσκονται στην κορυφή των τουριστικών επιλογών την τελευταία δεκαετία, είναι ιδιαίτερα ελκυστικά, κυρίως λόγω της φιλοξενίας των ανοιχτόκαρδων κατοίκων τους», γράφει το περιοδικό.

Στη υπέρ προστίθεται το ιδανικό κλίμα, τα νερά και οι μικρές αποστάσεις ανάμεσα στα λιμάνια και τις ακτές.



Στην τρίτη θέση συναντάμε την Σικελία, στην τέταρτη το Σεν Μπαρθς στην καραϊβική, στην πέμπτη τις Βαλεαρίδες νήσους της Ισπανίας., στην έκτη τις Σεϋχέλλες, στην έβδομη το Κάπρι στην Ιταλία, στην όγδοη τα Μπαρμπέιντος, στην ένατη τον Μαυρίκιο και στη δέκατη τη Μάλτα.

















usay.gr







Το είδαμε: εδώ

Share
Loading