Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Τα καυτά μαγιό της σόουμπιζ (pics)

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF





Μπορεί να έχει διάφορες αυξομειώσεις στο βάρος της η Έλενα Παπαρίζου όμως είναι σέξι και το δείχνει με το μαγιό της.

Διάλεξε και εσύ να συνδυάσεις άλλο χρώμα το επάνω μέρος και άλλο το κάτω και κέρδισε τα βλέμματα στην παραλία!


Η Δούκισσα Νομικού είναι κούκλα και με μαγιό! Το καυτό μπικίνι για την ξανθιά παορυσιάστρια γίνεται επάνω της ακόμη πιο καυτό!


Ποιος είπε ότι το ολόσωμο δεν είναι σέξι; Η Έλλη Κοκκίνου και σέξι είναι και γυμνασμένο κορμάκι διαθέτει και θραύση κάνει στην παραλία! Τόλμησε και εσύ το βαθύ ντεκολτέ αν έχεις στήθος πλούσιο σαν της Έλλης.


Ότι η Φαίη Σκορδά διαθέτει κορμάρα και...ποδάρες είναι γνωστό! Με το συγκεκριμένο μαγιό που είναι άκρως σέξι και αποκαλυπτικό βλέπουμε ότι και κοιλιακούς διαθέτει και αφήνει και το στήθος της να ξεπεταχτεί και όλο το σέξι κορμί της να διαγραφεί από το πιο σέξι μαγιό του καλοκαιριού!


Και η Ελένη Φουρέιρα με καυτό μπικίνι κάτω πάο τον επίσης καυτό ήλιο απαολαμβάνει τις βουτιές της ενώ το brazilian μαγιουδάκι της κάνει όλα τα βλέμματα να στρέφονται επάνω της!


Η Ελένη Μενέγακη φέτος ειδικά στα Άχλα της Άνδρου έχει δώσει ρεσιτάλ...μαγιό! Σταθερή στα σέξι μπικίνι η Ελένη κάνει κάθε μέρα εμφάνιση και με άλλο ενώ απολαμβάνει τα μπάνια της!


Η Ελεονώρα Μελέτη είναι κορμάρα και προτιμάει καυτό brazilian μαγιό στο κάτω μέρος με στράπλες μαγιό στο επάνω και κάνει τη διαφορά!



womenonly.gr




Το είδαμε: εδώ

Share
Loading